2777
2789

هرکس یجوره . من اصلا نداشتم

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

هفته هفتم بعضیا هیچوقت

عزی م من ۴ ماه پیش سقط خود به خودی داشتم یعنی اصلا قلب تشکیل نشد الان با اولین اقدام باردار شدم هیچ علائمی ندارم میترسم خدای نکرده مثل قبل باشم

خوش به حالت

هیییییی ..... بدبختی ...... بجاش حساسیت به حفت دارم عزیزم.... نمیدونم اگه بگم ازتهوع بدتره دروغ نگفتم چون الان ۳ماهه درگیرم .تازایمان هم همراهمه

کل بدنم زخم شده و خارش دارم ..دارو هم نمیتونم جیزخاصی مصرف کنم ....

هرکس یه جای کارش لنگ میزنه

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
آخ اونم سخته😔کلا بارداری سخته😢

خیلی سخته ... شبها اصلا خواب ندارم ... بخدا بدنم داعون شده امیدوارم جاش نمونه وگرنه   .....😔😔😔😔اره براهمه سخته فقط نوع سختیش فرق داره

شما چیزی استفاده کردی؟مثلا شیاف یا قرص؟ من الان چند وقتمه؟

من قرص دوفاستون و آمپول پرولوتون استفاده کردم سه ماه اول.با توجه به سابقه ی سقط احتمالا برای شما هم تجویز میکنه.تو پنج هفته ای عزیزم