2777
2789
عنوان

شوهر سابقم برگشته دست از پا درازتر

5591 بازدید | 78 پست

سلام به همگی

راستش من همیشه اینجا میخوندم فقط و خودم عضو نبودم تا چند دقیقه پیش، دیدم بهترین جا برای مشورت و درد و دل همینجاست،

عزیزان داستان من خیلی عجیب و پر داستانه که حالا تو یه فرصت حتما میگم، اما کل مطلب اینه که من ۷ سال پیش از همسرم جدا شدم به دلیل خیانت های پیاپی و اخلاقای بدش، بعد ایشون خیلی زود باز ازدواج کرد و عروسی و داستان و خیلی زودم بچه دار شد، اما من هنوز مجردم چون واقعا چشمم ترسیده و سخته واسم اما به تازگی تصمیم به ازدواج گرفتم اما همسر سابقم برگشته و میگه من پشیمونمو منو ببخش و فرصت بده و این حرفا، اما من واقعا شخص جدید زندگیم که همه جوره پام بوده و پاک تر از برگ گله رو واقعا دوس دارم و نمیتونم اصلا به اون آقا فکر کنم ، اما واقعیت اینه که وقتی اومد و این حرفارو زد ته دلم یه جوری شد، انگار همه روزا زنده شد، واقعا حالمو خراب کرده نمیدونم باید چیکار کنم...

نترسم که با دیگری خوکنی◾◾تو با من چه کردی که با او کنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلاااااااا سمت شوهر سابقت نرو ادم بود ک زندگیشو خراب نمیکرد الان احساساتت دارن ب جای منطقت تصمیم میگیره

تیرماه 97 بعد از 10 .11 ماه اقدام ب کمک کلومیفن و لتروزول حامله شدم پوچ بود شهریور سقط شد😢خدایا ناامیدمون نکن😔22آبان 98 شروع دوباره.... خدایاشکرت که کنجد توو دلم کاشتی خودت برام حفظش کن دعا کنید قلب کنجدم تشکیل بشه باید هرروز آمپول انوکسان بزنم🙏قلب کنجدم تپید ❤️😍خدایا سالم بیاد بغلم این حس برای تمام زنای سرزمینم آرزو میکنم.💋💋💋💋💋دخترم دنیامه