2777
2789
الان سطح سه کلام میخونم.کاری که من میخوام باید مدرک سطح سه داشته باشی. خروجی حوزه یا مبلغ هست یا مح ...

پی خوزجی خوبی داره دلم میخواد برم سر کار حوزه یا برم ارایشگری یاد بگیرم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید یک سوال! امکانش هست بری حوزه وعربی رو بر نداری یا اجباره؟ با مدرک کارشناسی

پایه حوزه عربی و صرف و نحوه،سال اول کتاب به زبان فارسیه اما سال های بعد نه تنها درس نحو به زبان عربیه و باید قواعد عرب خوند بلکه کتب دیگه هم به زبان عربیه.اصلا علوم دین روی عربی میچرخه.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
لطف دارید.همه این بزرگواران به حقایق هستی دست پیدا کردند.من که خاک پای ایشون هم نمیشم.برای همین برای ...

منظوری نداشتم 

ولی من شما رو مثله بانو امینه میبینم 

ایشالله که مثله همون خانم باشید تو همین دوران

که البته هستید 

اینجا تبلیغ کردن خیلیییییییی سخته

واقعا نمیدونم خودم گیجم دو راهی گیر کروم که مسیر و سرنوشن زندگیمو عوض میکنخ اگه برم حوزه کل مسیر زند ...

دوتا چیز کاملا متضاد!😂

خدا کمکتون کنه.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
وای خیلی باحالی استارتر  حوزه کجا کاشت ناخن کجا عاشقت شدم 😂😂😂

والله من پولکیم دلم میخواد دستم تو جیب خودم باشع الان دانشجو حقوق پیام نورم  حوزه ثبت نام کردم نفر اول شدم ولی نتونستم برم الانم میخوایم بریم تهران چون تو تهران تنهام یا دلم میخواد برم حوزه یا کاشت ناخون فقط درامد و کار باشه فدات شم 

واقعا نمیدونم خودم گیجم دو راهی گیر کروم که مسیر و سرنوشن زندگیمو عوض میکنخ اگه برم حوزه کل مسیر زند ...

خوندن دروس حوزوی علاقه می خواد یعنی تو خودت احساس نیاز کنی که معلومات دینیت بره بالا... منم سر دو راهی طلبگی رو انتخاب کردم البته بهتره بگم خواست اون بالایی بود. حق با شماست مسیرتو به کلی تغییر میده.. ولی امتحان جذابیه...

بترس از ظلم بر کسی که یاوری جز خدا ندارد.  "امام حسین علیه السلام
منظوری نداشتم  ولی من شما رو مثله بانو امینه میبینم  ایشالله که مثله همون خانم باشید ...

اختیار دارید.دعا کنید به اونجا برسم،واقعا برای من حسرته اون جایگاه.

دوتا انتخاب که زمین تا آسمون باهم فرق دارن یکیش شماله یکی جنوب

اسی من فکر میکنم شما فقط دنبال چیزی میخوای بری که بازار کار داشته باشه اصلاااااا بحث عشق و علاقه وسط نیست

منتها من براین باورم که هرکار میخوای بکنی اول باید بهش علاقه داشته باشه اگه علاقه و عشق به اون کار باشه ادامه داره و حتما ازش جواب میگیری

دخترم تو حقته یه مامان خوش تیپ داشته باشی😍😍من یه مامان خوشتیپم😎😎😎
خوندن دروس حوزوی علاقه می خواد یعنی تو خودت احساس نیاز کنی که معلومات دینیت بره بالا... منم سر دو را ...

ترو خدا من الان چیکار کنم اخه کم کم کن همسرم حافظ قرانه یه دقیقه از نمازش نمیگزره من خیلی خرم

والله من پولکیم دلم میخواد دستم تو جیب خودم باشع الان دانشجو حقوق پیام نورم  حوزه ثبت نام کردم ...

از صداقتت خوشم اومد😉

ان شاالله هرچی خیره برات پیش بیاد

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........