امتحانش که ضرر نداره،شما برید یه وقت علاقه و نیاز رو حس کردید.و ادامه دادید تا یه شغل مناسب هم به دست آوردید.
سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
پس چی بگم حس کنکور ندارم پس میمونه حوزه و ارایشگری والله خیاطی هم رفتم اعصایم نکشید
خانومی من مهندسی خوندم انقدر که دروس حوزه سنگین بوده دروس دانشگاهیم اون طور نبوده. اگه حوصله و علاقه نداری بی خیالش شو اما اگه کوچکترین جرقه ای از علاقه می بینی تو خودت... بسم الله
بترس از ظلم بر کسی که یاوری جز خدا ندارد. "امام حسین علیه السلام"
واقعا نمیدونم خودم گیجم دو راهی گیر کروم که مسیر و سرنوشن زندگیمو عوض میکنخ اگه برم حوزه کل مسیر زند ...
نگاه کن بايد صبر ايوب داشته باشى ظرفيت بالا چون هم توى حوزه هم بيرون حوزه حرف ميشنوى .همه آدماى حوزه و استادا خوب نيستن نه که بدن رفتاراشون دل شکنندن من نتنستوتم عاشق حوزه بودما. عاشق تا چندماه هم گريه ميکردم همش دلتنگ درسا بودم الن بهترم خلاصه صبر ميخواد زياد درساشم سخته بايدم زياد وقت بزارى. تحقيقو و.. هم باىد تحويل بدى برا هرسال
يا رب ديگه خنثى شدم ناى دعا نيست ولى هنوز بهت اميددارم