2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امتحانش که ضرر نداره،شما برید یه وقت علاقه و نیاز رو حس کردید.و ادامه دادید تا یه شغل مناسب هم به دست آوردید.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
والله من پولکیم دلم میخواد دستم تو جیب خودم باشع الان دانشجو حقوق پیام نورم  حوزه ثبت نام کردم ...

رشته خودت که خیلی خوووووبه حیف نیست حقوق رو ول کنی عاشقشم

دخترم تو حقته یه مامان خوش تیپ داشته باشی😍😍من یه مامان خوشتیپم😎😎😎
پس چی بگم حس  کنکور ندارم پس میمونه حوزه و ارایشگری والله خیاطی هم رفتم اعصایم نکشید

عزیزم کلی رشته هست تو دانشگاه که بدون کنکور میتونی بخونی 

دانسگاههای علمی کاربردی بدون کنکورن

پس چی بگم حس  کنکور ندارم پس میمونه حوزه و ارایشگری والله خیاطی هم رفتم اعصایم نکشید

خانومی من مهندسی خوندم انقدر که دروس حوزه سنگین بوده دروس دانشگاهیم اون طور نبوده. اگه حوصله و علاقه نداری بی خیالش شو اما اگه کوچکترین جرقه ای از علاقه می بینی تو خودت... بسم الله

بترس از ظلم بر کسی که یاوری جز خدا ندارد.  "امام حسین علیه السلام
خوبه اخه همسرم اجازه نمیده میگه فقط تا لیسانس

ایشون که رو مدرک تعصب دارن اونوقت با رو کار کردن شما تعصب ندارن؟؟؟دلیلش چیه که بیشتر از لیسانس نمیزاره بخونی؟

ایشون که رو مدرک تعصب دارن اونوقت با رو کار کردن شما تعصب ندارن؟؟؟دلیلش چیه که بیشتر از لیسانس نمیزا ...

منظورم با کار کردن شما مشکلی ندارن بود

واقعا نمیدونم خودم گیجم دو راهی گیر کروم که مسیر و سرنوشن زندگیمو عوض میکنخ اگه برم حوزه کل مسیر زند ...

نگاه  کن بايد صبر ايوب داشته باشى ظرفيت بالا   چون هم توى حوزه هم بيرون حوزه  حرف ميشنوى .همه آدماى حوزه و استادا خوب نيستن  نه که بدن رفتاراشون دل شکنندن من نتنستوتم عاشق حوزه بودما. عاشق  تا چندماه هم گريه  ميکردم همش دلتنگ درسا بودم  الن بهترم  خلاصه صبر ميخواد زياد درساشم سخته   بايدم زياد وقت بزارى.  تحقيقو و..  هم باىد تحويل بدى   برا هرسال 

يا رب  ديگه خنثى شدم  ناى دعا نيست ولى هنوز  بهت اميددارم 
امتحانش که ضرر نداره،شما برید یه وقت علاقه و نیاز رو حس کردید.و ادامه دادید تا یه شغل مناسب هم به دس ...

سلام دوست عزیز, 😍

میشه درخواست دوستی مو قبول کنید

در مورد حوزه میخواستم ازتون سوال بپرسم؟