2777
2789

سطح دو یعنی لیسانس پنج سال طول میکشه،پایان نامه هم داره.دروس حوزه سنگینه.فکر نکنید راحته.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من حوزه رفتم به این نیت که علامه مجلسی بشم،شدم مبلغ این سایت! نیتت رو الهی کن خواهر.

😀😀👇👌

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

من خودم لیسانس نرم افزار داشتم الانم طلبم، البته پایان نامم مونده تا مدرکشو بگیرم.لیسانس معارف می گیری و در نهایت با خوندن سطح3 میتونی استاد حوزه یا جایی که پارتی داشته باشی استخدام بشی.همین طور خود حوزه به عنوان مبلغ شما رو به مدارس هم معرفی می کنه.. البته من با هیچ کدوم از مدرکام سر کار نرفتم... اما درس حوزه واسه خودم خیلی تاثیرگذار بوده... امیدوارم تصمیم درستی بگیری

بترس از ظلم بر کسی که یاوری جز خدا ندارد.  "امام حسین علیه السلام
واقعا الان بیکاری سطح چند خوندی 

الان سطح سه کلام میخونم.کاری که من میخوام باید مدرک سطح سه داشته باشی.

خروجی حوزه یا مبلغ هست یا محقق و یا مدرس.

گهگاهی یه چیزی هم مینویسم.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
من حوزه رفتم به این نیت که علامه مجلسی بشم،شدم مبلغ این سایت! نیتت رو الهی کن خواهر.

والا اینجا اگه تبلیغ کنی که شاخ غول شکستی از بس بی اعتقادن به همه چی 

خداقوت واقعا

ماجور باشی

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
۴ سال 

ن عزیزم دوره عمومی ۵ سال تخصصی ۳ سال

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
من خودم لیسانس نرم افزار داشتم الانم طلبم، البته پایان نامم مونده تا مدرکشو بگیرم.لیسانس معارف می گی ...

واقعا نمیدونم خودم گیجم دو راهی گیر کروم که مسیر و سرنوشن زندگیمو عوض میکنخ اگه برم حوزه کل مسیر زندگیم عوض میشه ولی اگع برم ارایشگری و کاشت ناخون یاد بگیرم اونم عوض میشه

الان سطح سه کلام میخونم.کاری که من میخوام باید مدرک سطح سه داشته باشی. خروجی حوزه یا مبلغ هست یا مح ...

ببخشید یک سوال!

امکانش هست بری حوزه وعربی رو بر نداری یا اجباره؟

با مدرک کارشناسی

ببخشید حداقل میگفتین بانو امینه من اونو خیلی دوست دارم شما رو هم همون طور میبینم

لطف دارید.همه این بزرگواران به حقایق هستی دست پیدا کردند.من که خاک پای ایشون هم نمیشم.برای همین برای ما ارزشمندند.

علامه مجلسی هفت سالگی تدریس علوم دینی داشتند.برای همین ایشون رو مثال زدم.

والا اینجا اگه تبلیغ کنی که شاخ غول شکستی از بس بی اعتقادن به همه چی  خداقوت واقعا ماجور باشی

سلامت باشید.😚

واقعا نمیدونم خودم گیجم دو راهی گیر کروم که مسیر و سرنوشن زندگیمو عوض میکنخ اگه برم حوزه کل مسیر زند ...

وای خیلی باحالی استارتر 

حوزه کجا کاشت ناخن کجا

عاشقت شدم

😂😂😂

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........