2777
2789
عنوان

دکتر هیز

| مشاهده متن کامل بحث + 22002 بازدید | 70 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یه دندون پزشک میشناسم منشیشو گرفت با اینکه خانمش عالی وباکمالاته. حالابگم از منشیه ،همش افاده میریز ...

همون دخترا همه مردا رو میبرن چشمه تشنه برمیگردونن

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3283099/کیا-بچه-کلاس-اولی-دارن?postId=105818470
عاره عشقت

🙄🙄🙄من خودم عشق دارم

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
عاره میدونم یه خیانتکاری هسی ک دومی نداره😑

ن الان پایبند شدم آدمم کردن

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
عه منکه چشم اب نمیخوره حالا کی آدمت کرد

اممم نمیگم بزار همه فک کنن اونا آدمم کردن

خا باشه😑 امروز مدرسه نرفتی اینجوری تو تاپیکا ول میگردی؟

مگ میشه نرف😑😑😑حالا چ ربطی داش

2790
2778
2791
2779
2792