2777
2789
عنوان

دکتر هیز

| مشاهده متن کامل بحث + 22002 بازدید | 70 پست

دکتر هیز احمق 

حب♥ الحسین ♥حب لاینتهی مثل حب الله سبحانه  و تعالی♥ اللهم صلی علی محمد و محمد و عجل فرجهم ♥   دوستان نی نی سایتی  خواهش میکنم هرگز با توهین یا  مسخره جواب ندهید به همدیگر احترام بگذرید     15 سالگی  نی نی سایتی بودم  و خواننده خاموش بودم♥

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وای حالم بهم خورد خوندم خدایی

ولی ی دکترن بود تو محل ما دوستام میرفتن پیشش میگفتن میاد گلورو معاینه کنه دستشم میزاره رو ممه فازشو نفهمیدم

البته این قضیه بیب بیب کردن دکتر برا چن سال پیشه😂😂

کاربر پاستیل خرسیم یهویی تعلیق شدم  

یه دندون پزشک میشناسم منشیشو گرفت با اینکه خانمش عالی وباکمالاته.

حالابگم از منشیه ،همش افاده میریزه ودرحدی آرایش کرده انگاری عروسیشه.حرفاشم که با ادا واصول میزنه،حرصت میگیره.دکتره از چی این خوشش اومده نمیدونم😂😕

والا من پدرم چشاشو عمل کرده بود من رفتم ملاقات دیگه استراحت میکرد پدرم من رفتم جلو در اتاق دیدم دکتر جوان اومد همه بچه دانشجوها دورش هی استاد استاد میکردن اینم همه رو جواب داد به من اشاره کرد رفتم حیاط اومدم پشت سرم که کارت دارم شمارمو بگیر یا الان بیا بریم دور بزنیم 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3283099/کیا-بچه-کلاس-اولی-دارن?postId=105818470
تو بلد تری تورو باس میبرد😑

بازم تویی🙄

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز