2821
2789
عنوان

دکتر هیز

22043 بازدید | 70 پست

پارسال رفته بودم دندونپزشکی پیش دکتری که برام کار اورتو انجام میداد داشت پلاکتا رو عوض میکرد که دستمو گرفت گف قربونت برم 😑 

از اون شب ب بعد هر دفه یکیو دنبال خودم میبردم هیچوقت دیگه تنها نرفتم مطبش 

برا شما چی رفتاری حرفی که تو خیابون جایی بهتون زده باشن و هنگ کنین ؟ تعریف کنین 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

😂😂😂😂وای یه روانپزشکم با خودت میبردی

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  

حالا خوبه دستتو گرفته 😂😂😂

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز