2821
2789

قانون جذب ۴۰ درصدش درسته کلا اونم اینه که آدم باید به چیزای خوب و مثبت فکر کنه تا خوبیها سر راهش قرار بگیره 

اما ۶۰درصد دیگه غلط چون آدمم هر چقدر تلاش کنه برا رسیدن به هدفش اما اگه خدا نخواد به اون چیز نمیرسه نمیشه گفت که هر چقدر مثبت فکر کنی تلاش کنی به هر چی که بخوای میرسی تلاش و مثبت اندیشی خوبه اما باید خدا بخواد اون هدفی هم که داری بهش برسی 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

قانون جذب ۴۰ درصدش درسته کلا اونم اینه که آدم باید به چیزای خوب و مثبت فکر کنه تا خوبیها سر راهش قرا ...

آره دقیقا منم همینو قبول دارم .ولی در مورد خودم که هر چیو بخوام بهش نمیرسم یعنی خدا همش واسم نمیخواد (همون قسمت نیس )یا اینکه من زیاد منفی فکر میکنم که موفق نمیشم .این شد که من میخوام ببینم قانون جذب چیه .

آره دقیقا منم همینو قبول دارم .ولی در مورد خودم که هر چیو بخوام بهش نمیرسم یعنی خدا همش واسم نمیخواد ...

به خدا اعتماد کن سعی کن فکرت همیشه مثبت باشه خیلی تو روحیه هم تاثیر میذاره بعدش تلاش خودتم بکن 

بعضی وقتا آدم به چیزی که میخاد نمیرسه بعد ناراحت میشه که من فقط اینجوریم اما باید ایمان داشته باشیم که خدا خوبی ما رو میخواد چیزایی که فکر میکنیم خوبه برامون ممکنه هزار بدی دیگه داشته باشه هیچ کار خدا بی حکمت نیست اگه واقعا اینو از ته قلب بپذیریم همیشه دلی آروم خواهیم داشت 

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 9 ساعت پیش
2791
2779
2792