2777
2789
عنوان

سقط مکرر

1083 بازدید | 34 پست

سلام دوستان، من ۵ بار سقط داشتم، اولی و دومین سقط در هفته های ۹ و ۶ اتفاق افتاد  ، سومین بار پوچ بود و خیلی طبیعی پریود شدم بدون دفع چیزی، بارداری چهارمم با استفاده از آمپول آنوکساپارین و قرص پردنیزولون و آسپرین تا هفته ۱۴ پیش رفتم و خوشحال از اینکه از اون شرایط بحرانی گذشتم و بارداریم به سرانجام می رسه ولی کیسه آبم پاره شد و ختم بارداری، با وجودی که ۴ روز طول کشید تا به بیمارستان مراجعه کنم هنوز ضربان قلب داشت بدون حتی ذره ای آب ، بعد از این ماجراها رفتم پیش دکتر حنطوش زاده تهران برام یک سری آزمایش و عکس رنگی نوشت که همه رو انجام دادم ،تو عکس رنگی معلوم شد چسبندگی شدید دارم که با دو بار عمل هیستروسکوپی رفع شد و برداشته شد، تو آزمایش خون هم معلوم شد باید حتما تو بارداری آمپول آنوکساپارین و سرم ivig  استفاده کنم، و آزمایش ژنتیک منم ۲درصد مشکل کروموزومی داشت اونم کروموزوم ۱۳که دکتر ژنتیک گفت اصلا به سقطات مربوط نیست، با این وجود برای بار پنجم باردار شدم ، ایندفعه علاوه بر آسپرین و آنوکساپارین و آمپول پروژسترون هر ۲۸روز سرم ivig هم استفاده کردم ، ولی باز هم در هفته ۱۵ دوباره کیسه آبم پاره شد و بازم تا رفتن به بیمارستان هنوز ضربان قلب جنین میزد ،خیلی روز ای بدی رو گذروندم،  واقعا تو حکمت خدا موندم ، دلم خیلی گرفته ، خستم خیلییییییی ، دو هفته بیشتر از  دفعم نمی گذره،  حالم خیلی بده ، انگار تمام بدنم دنبال جنین میگرده 😭😭😭. کسی مثل من بوده که بارداری موفقی داشته باشه؟ شاید امیدی باشه واسه ادامه راه من ، ببخشید اگر زیاده روی کردم در نوشتن. 

آره عزیزم دختر خاله من هم ۴_۵ بار سقط داشت ولی باردار شد و الان پسرش هفت سالشه 

چند سال پیش ازدواج کردی؟

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره عزیزم زندایی همسرم تو شیش ماهگی بچه هاش سقط میشدن

دکتر گفته بود دیگه نمیتونی مادر بشی

ولی الان یه دختر هفت ساله داره ماه خیلی ناز و دوست داشتنی

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

عزیزم کیسه آب تو هفته ۱۴_۱۵ پاره میشد سریع میفهمیدی؟

دارو هم که همچی استفاده کردی واقعا متاسفم عزیزم، بازم پیگیر باش که ان شاالله دفه بعد به سلامتی بگذره

الحمدالله❤
عزیزم کیسه آب تو هفته ۱۴_۱۵ پاره میشد سریع میفهمیدی؟ دارو هم که همچی استفاده کردی واقعا متاسفم عزیز ...

بله هم پاره میشه متوجه میشی چون آبریزش زیاد داری

بله هم پاره میشه متوجه میشی چون آبریزش زیاد داری

برا این موارد سرکلاژ هم میکنن حالا نمیدونم دقیقا کی اینکارو انجام میدن شاید اندفه با سرکلاژ جواب بگیری، شکر خدا زود باردار میشی چند ماه به خودت برس تقویت شو بازم برو تهران ویزیت شو ان شاالله اندفه خیلی راحت نی نی تو سالم بغل کنی...

الحمدالله❤
ده سال عزیزم

باردار میشی عزیزم .

کدوم شهری؟ پیش دکترای طب سنتی نمی ری؟؟؟

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

برا این موارد سرکلاژ هم میکنن حالا نمیدونم دقیقا کی اینکارو انجام میدن شاید اندفه با سرکلاژ جواب بگی ...

ممنون عزیزم ، دهانه رحمم کامل بستست نمیدونم برای چی اینجوری میشه