2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1083 بازدید | 34 پست
مشهد هستم ، نه تا حالا نرفتم

اگه بتونی بری نقاب نزدیک سبزوار یه دکتر خوب هست

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اسم دکترشو لطف میکنی عزیز؟

دکتر خاتمی

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

من مشهد زندگی میکنم ، فقط یک بار رفتم پیش حنطوش زاده 

من اذربایجانم و هر سه هفته ی بار می رم پیش حنطوش.تنها کسی بود که تا حالا توانسته کمکم کنه.اینبار پایش لحظه لحظه بشو پیش حنطوش

خدایا چنان کن سرانجام کار/توخشنود باشی و ما رستگار

عزیزم منم مثل شمام ۵مین سقطمو ۹ همین ماه انجام شد تا حالا ۴بارم کورتاژ شدم فقط سقط اولم طبیعی بود،بقیه کورتاژ،به من دکتر عارفی رو معرفی کردن،میگن خیلی خوله تو زمینه سقط مکرر تبحر داره،اگه خواستی یه نوبت پیشش بگیر.البته این دکتر ،تهرانه

دخترم،معجزه زندگیمو 
عزیزم منم مثل شمام ۵مین سقطمو ۹ همین ماه انجام شد تا حالا ۴بارم کورتاژ شدم فقط سقط اولم طبیعی بود،بق ...

متاسفم،انشاالله دامنتون سبزبشه برای منم دعاکنید،منم بچه ندارم،دوتا سقط داشتم اولی دوقلو تو 4ماهگی ودومی هم یک قلو شش ماهگی ،دوبارم کورتاژشدم،الانم چسبندگی گرفتم ،شمابچه دارشدین بلاخره

بپذیریم انسان ها با شخصیت ها و عقاید و فرهنگ ها متفاوتن هستند و برای همه انسان ها احترام و ارزش قائل باشیم

گلایه جان شما بلاخره بچه دارشدین؟منم خیلی ناراحتم بابت سقطهام ،پیام شما رو دیدم خیلی ناراحت شدم برات وباتمام وجود درکت کردم عزیزم،انشاالله به حق امام رضا جواب بگیری عزیزم

بپذیریم انسان ها با شخصیت ها و عقاید و فرهنگ ها متفاوتن هستند و برای همه انسان ها احترام و ارزش قائل باشیم

گلایه جان اگه موفق شدی بیااینجا خبرشو بده انرژی بده به ما سقط مکرریها

متاسفم،انشاالله دامنتون سبزبشه برای منم دعاکنید،منم بچه ندارم،دوتا سقط داشتم اولی دوقلو تو 4ماهگی ود ...

ممنونم عزیزم نه هنوز،گفتم که تازه سقط کردم دوماه پیش کورتاژ شدم.میفهممت،سخته، باهزار امید وآرزو بارداربشی و یه دفعه کاخ آرزوهات رو سرت خراب بشه،ولی چاره ای جز تسلیم در برابر خواست خدا نداریم،انشاالله خدا خودش نظری کنه،ماهم طعم مادرشدنو تمام وکمال بچشیم😘

دخترم،معجزه زندگیمو 
متاسفم،انشاالله دامنتون سبزبشه برای منم دعاکنید،منم بچه ندارم،دوتا سقط داشتم اولی دوقلو تو 4ماهگی ود ...

از کجا فهمیدی چسبندگی گرفتی؟ علائمهم داشتی؟من ۴بار کورتاژ شدم نگرانم،۳سال پیش بعداز سقط ۶ماهم واولین کورتاژم عکس رنگی گرفتم مشکلی نداشتم الان واقعا نمیدونم وضعیتم چطوره؟ دکترم هرچی رفتم ازم عکس رنگی نخواستن

دخترم،معجزه زندگیمو 
از کجا فهمیدی چسبندگی گرفتی؟ علائمهم داشتی؟من ۴بار کورتاژ شدم نگرانم،۳سال پیش بعداز سقط ۶ماهم واولین ...

خوب خداروشکر که چسبندگی نگرفتی عزیزم،من عکس رنگی انداختم معلوم نشد بعد عکس رنگیم دکترم منو فرستاد برای سونو باآب(همونsis)تو سونوگرافی باآب که خبیییلی هم دردناک بود معلوم شد چسبندگی گرفتم که سونوگراف گفت در اثر کورتاژاینجوری شدم چون قبل دوتا بارداریم عکس رنگی دادم چسبندگی نداشتم،علایمشم من جدیدا پریودهام به جای 7روز 4الی 5روزه شده کوتاه شده قبلا 7روزه بودم زیر دلمم گاهی اوقات بد تیر میکشه،منpcoهم هستم،رحمم بایکورن هست ،بااین اوضاع داغون بازم توکلم به خداهست انشاالله هیچکس ناامیدنشه،من مشهدم همیشه ازامام رضا خواستم نمیدونم چه حکمتی هست دربچه دارنشدنم که حاجتم نمیده،ازامام رضا میخوام انشاالله شماهم حاجت بگیری

خوب خداروشکر که چسبندگی نگرفتی عزیزم،من عکس رنگی انداختم معلوم نشد بعد عکس رنگیم دکترم منو فرستاد بر ...

قربونت عزیزم.اگه خدا بخواد،هیچ چیزی نمیتونه جلوشو بگیره،خوشبحالت که نزدیک امام رضایی،من هروقت داغونم هرجور باشه خودمو میرسونم مشهد،واقعا آروم میشم میام حرم آقا.انشاالله حاجت روا بشی گلم😘

دخترم،معجزه زندگیمو 
قربونت عزیزم.اگه خدا بخواد،هیچ چیزی نمیتونه جلوشو بگیره،خوشبحالت که نزدیک امام رضایی،من هروقت داغونم ...

خیلی ممنونم عزیزم  انشاالله شماهم به حاجتت برسی وبیای اینجا خبر نی نی دارشدنتو بذاری ومارو خوشحال کنی،منم درجوار امام رضا(ع) دعاگوی شما وهمه ی ملتمسین دعا هستم انشاالله قابل باشم نزد اقا