2777
2789

یکی بگه بهم چندبار پرسیدم هرکی یه چی گفت. یکی ۳۱ تا ۳۴ هفته باید رفت مال وزن جنینه بیشتر. بعرش برا تعیین زایمان هفته چند میرن. خدا خیرتون بده

۳۶ یا۳۷ هفته

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا خیرت بده عزیزم. شما جواب سوالای منو میری بیشتر اوقات انشالله نی نیت سالم بیاد بغلت

مرسی گلم .همینطور نی نی شما.😍😘

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
چند هفته ایی مگه جفتت چیه

هفته ۳۳. دیروز سونو بودم بهم گفت انتریور. بعدش گفت انتریور پرویا. که میشه قدامی سرراهی. البته تایپ نکرده اینو . انتریور که بشه قدامی رو تایپ کرده. دکتر هی میگفت همه چی عالبه. منم چیزی نپرسیدم. اومدم خونه یاد این پرویا که گفت افتادم حالام تا شنبه دکتر نیست ببرم بهش بگم دوباره سونو بدم. اگه سرراهی باشه میگن سزارین خیلی خونریزی میده. طبیعیم نمیشه. حالا پرسیدم بازم سونو مینویسن ببینن چ حالتیه

خانما یسوال من۳۹هفته‌ام امروز رفتم معاینه گفت‌لگنم تنگه زایمانم پنجاه پنجاه هست .پس چرا بهم نامه چیزی نداد برا سز...فقط گفت شنبه برو زایشگا نوار قلب ازبچه‌بردار 

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت😍😍😍
خانما یسوال من۳۹هفته‌ام امروز رفتم معاینه گفت‌لگنم تنگه زایمانم پنجاه پنجاه هست .پس چرا بهم نامه چیز ...

عزیزم چون مجبورن اول میزارن اگه تونستی طبیعی بیاری نشد میبرنت برا سزاین نگران نباش انشالله نی نی سالم بیاد بغلت

تولد دخترم ❤️مهرسانام

من هفته۳۹ام‌داره تموم میشه دیروز سونو بودم برا وزن و موقعیت جنین دکتر خودش مینویسه براتون

مامان آقا دانیال پسر بامزه و شیرین ام خدا به هر کی نداره بهترینشو بده اونایی که دارن هم سلامت نگه داره آمین❣❣💙💙