من طبقف۳ تا میگم
۳تا تخم مرغ.
یک لیوان شکر
یه لیوان آب
یه لیوان آرد
یهدقاشق غذا خوری بکنگپودر
سرچاقو خیلیکم نمک
یهدقاشق مربا خوری اب لیمو
وانیل یه قاشق مربا خوری
زرده سفید جداکن اول سفید بزنیکم فرمگرفت اب لیمو اضافه کن درحال سفت شدن ربع لیوان شکر اضافه کن بزار قشنگ سفت بشه بزار تویخچال
زرده دوقاشق روغن وانیل بقیه شکر حسابی بهم بزن تا کرمرنگ بشه
اب اضافه کن بهم بزن یدست بشه
ارد اضافه کن تو چهار مرحله قبلش ارد سه بار الککن ارد سفید حتما بکنگپودر با ارد اضافه کن مخلوط کن با مایه
دراخر هم تو ۴یا ۵مرحله سفیدهارواضافه کن به صورت دورانی
کف قالب کا غذا روغنی بنداز نداشتی کف چرب کن و ارد بپاش
فر۱۸۵ درجه ۵۰ دقیقه بپزه بعد خاموش کن و ده دقیقه در فر باز نکن بزار داخل خنکبشه و اخر سر درفر بازکن جند دقیقه باردر باز داخل باشه تا بل هوا بیرون یکسان بشه و پف نخوابه همین