2777
2789

لطفا طرز پخت بگو عالیه

پدر و مادر ایرانی چه چیزی از فرزندان خود می خواهند؟؟یک برده ی روحی و بی نیاز از تمایلات جنسی، با هوش درسی و اجتماعی بالا و توقعات کم، ایده آل از لحاظ ظاهری، متواضع و تو سری خور در خانواده با اعتماد به نفس بالا در اجتماع...اینجوریه که جامعه تبدیل میشه به جوونای افسرده،سرخورده،عقده ای، گریزان از خونه و خونواده به دنبال جایی امن صرفا جهت داشتن آرامش..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما شیرینی جات میخورید چاق نمیشید من چاقم ارثی اما جرات نمیکنم کیک و بستنی بخورم میترسم دیابتی بشم

من ۶۲ کیلوم قدم هم ۱۷۰

والله میخوام دو کیلو اضافه کنم‌هرکاری میکنم‌نمیشه 

حجم معدم بیش ازحدکوچیکه ۶قاشق برنج سیر سیر

این کیک هم تا یه هفته تویخجاله‌کلا خانوادتن کم غذایم

مامانم بتدخدا یه لیوان برنج میپزه‌ میمونه بخدا بابام‌من ماملنم اجیم همه رو هم یه کاسه خورشت نمیخوریم

لطفا طرز پخت بگو عالیه

چشم عشقم

این کیک‌ بهش میگن شیفون که بیش از حد پفکی و سبک

ومناسب خامه کشی دستور شف طیبه بزن تو گوگل میاد

ولی من طبق تجربه تغیردادم‌ چون چندسال میپزم 

اگر قالب متوسط داری ۴تاتخم مرغ اگر مثل‌من‌کوچیکه ۳تا کافیه

چشم عشقم این کیک‌ بهش میگن شیفون که بیش از حد پفکی و سبک ومناسب خامه کشی دستور شف طیبه بزن تو گوگل ...

تو فر باید بخت؟

پدر و مادر ایرانی چه چیزی از فرزندان خود می خواهند؟؟یک برده ی روحی و بی نیاز از تمایلات جنسی، با هوش درسی و اجتماعی بالا و توقعات کم، ایده آل از لحاظ ظاهری، متواضع و تو سری خور در خانواده با اعتماد به نفس بالا در اجتماع...اینجوریه که جامعه تبدیل میشه به جوونای افسرده،سرخورده،عقده ای، گریزان از خونه و خونواده به دنبال جایی امن صرفا جهت داشتن آرامش..
لطفا طرز پخت بگو عالیه

من طبقف۳ تا میگم

۳تا تخم مرغ.

یک لیوان‌ شکر

یه لیوان آب

یه لیوان آرد 

یهدقاشق غذا خوری بکنگ‌پودر

سرچاقو خیلی‌کم نمک

یهدقاشق مربا خوری اب لیمو

وانیل یه قاشق مربا خوری

زرده سفید جداکن اول سفید بزن‌یکم فرم‌گرفت اب لیمو اضافه کن درحال سفت شدن ربع لیوان شکر اضافه کن بزار قشنگ سفت بشه بزار تویخچال

زرده دوقاشق روغن وانیل بقیه شکر حسابی بهم بزن تا کرم‌رنگ بشه

اب اضافه کن بهم بزن یدست بشه

ارد اضافه کن تو چهار مرحله قبلش ارد سه بار الک‌کن ارد سفید حتما بکنگ‌پودر با ارد اضافه کن مخلوط کن با مایه 

دراخر هم تو ۴یا ۵‌مرحله سفیدهارواضافه کن به صورت دورانی

کف قالب کا غذا روغنی بنداز نداشتی کف چرب کن و ارد بپاش

فر۱۸۵ درجه ۵۰ دقیقه بپزه بعد خاموش کن و ده دقیقه در فر باز نکن بزار داخل خنک‌بشه و اخر سر درفر بازکن جند دقیقه باردر باز داخل باشه تا بل هوا بیرون یکسان بشه و پف نخوابه همین

من طبقف۳ تا میگم ۳تا تخم مرغ. یک لیوان‌ شکر یه لیوان آب یه لیوان آرد  یهدقاشق غذا خوری بکن ...

مرسی عشقم

اگر بخوای بگم سر اجاق چطور بپزی؟

اگه لطف کنی بگی که ممنونت میشم.

با تسترم میشه درس کرد؟

بجها یه دستور ساده هم بگم واسه کیک روزانه بدون خامه کشی

۴تا تخم‌مرغ

یه لیوان شیر

یه لیوان شکر

دولیوان ارد

دوقاشق بکینگ‌‌پودر.یه قاشق چای خوری وانیل

سه قاشق روغن

تخم مرغ کامل با شکر روغن وانیل بهم بزنید تا کرم بشه

بهش شیر اضافه کنید

اخرسرهم ارد که سه بار الک شده بریزید تو ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵دقیقه

اگرهم بخواید کاکای بشه تو قاشق ارد‌کم‌کنید دوقاشق کاکاو به ارد اضافه کنید همین انقد راحت خوب درمیاد

اگه لطف کنی بگی که ممنونت میشم. با تسترم میشه درس کرد؟

والله با تستر امتحان نکردم

مواد کیک ساده رو الان گفتم کیک ساده رو داخل قابلمه پخم‌اما کیک شیفون‌همین سبک رو امتحان نکردم

یه قابلمه بزرگ بزار سراجاق بهش اب اضافه کن تا بجوشه اب نباید زیاد باشه اصلا

مواد کیک بزیر تو قالبت بزار داخل قابلمه بزرگتر دقت کن اب مثلا یک چهارم قالب کیک باشه که درحال پخت اب داخل قالبت نریزه‌ متوجه میشی؟

در قابلمه بزرگ دم‌کو بزار با شعله‌کم ۴۰دقیقه بپزه همبن

اگر فنجونی بخوای هم همینحور‌مواد بریز تو کپ چینی درقابلمه دم‌کو بزن ۲۰ دقیقه کافیه

فقط حواست به میزان داخل اب قابلمه بزرگ باشه زیاد نباشه بریز داخل کیک

والله با تستر امتحان نکردم مواد کیک ساده رو الان گفتم کیک ساده رو داخل قابلمه پخم‌اما کیک شیفون‌همی ...

میگم عزیزم تو کیکت شکلاتی شده لایه لایم بود چطور اونجوری شده

میگم عزیزم تو کیکت شکلاتی شده لایه لایم بود چطور اونجوری شده

خامه پودری بگیر

هر به قاشق پودر خامه رو با دوقاشق پودر قند مخلوط کن

وانیل بزن و نصف لیوان‌کم تر شیر بزن واسه‌کل‌جعبه پودر خامه یعنی‌پودرقند دوبرابر میشه و یکم هم‌گلاب بزن مخلوط کن خوب خوب تا سفت سفت بشه این خامه ساده

دو سه قاشق از خامت وردار و‌سر بخار گرم‌کن تا شل بشه و بعد شکلات تخته ای اضافه کن بهم بزن دیدی غلیظ شد یگم‌خنک کن ن گرم باشه ها اضافه‌کن به خامه اصلی

هم بهم بزن تا سفت بشه‌حداقل هم یساعت خامه تو یخجال باشه 

کیک برش دادی تو یخچال سر شد خامه لابه لا بزن با موز و گردو همین