بعد از دعوای عصر دیگه حرف نزدیم...منم اصلا نگاش نکردم اکمد خونه ...پر رو میگه شام بیار..شامش خورد باهاش نخوردم نیم ساعت بعدش تنهایی خوردم .نشست فوتبال دید بعدش من خوابیدم اقا دو ساعت بعد اومد خوابید ...اون همه علاقه که میگف داره بهم حس میکنم تو چند سایه دود شد رفت هوا ،یه حس بدی دارم ...سرم داره میترکه
کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خیلی مسخره بود قرار بود بریم قشم خرید ..یهو عکس لیست رو فرستاد گف اینا رو که میخایم از همین جا بخریم برا این 2تیکه نمیریم دیگه ...خودش هم پیشنهاد داده بود البته ... بعدش گفتم اوکی اگه برا من همه چی هس برا بقیه هم هس دیگه لازم نکرده کسی رو ببری منظورم به خواهرش بود اونم گف حرف دهنت بفهم منم گفتم هیچی نمیخام و ... بحث ادامه پیدا کرد به فحش
کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار
اگه قضیه دعواتون جدی نیس کشش نده نذار قهرتون طولانی بشه برو جلو زندگی مشترک پر از این حرفا و د ...
خیلی مسخره بود قرار بود بریم قشم خرید ..یهو عکس لیست رو فرستاد گف اینا رو که میخایم از همین جا بخریم برا این 2تیکه نمیریم دیگه ...خودش هم پیشنهاد داده بود البته ... بعدش گفتم اوکی اگه برا من همه چی هس برا بقیه هم هس دیگه لازم نکرده کسی رو ببری منظورم به خواهرش بود اونم گف حرف دهنت بفهم منم گفتم هیچی نمیخام و ... بحث ادامه پیدا کرد به فحش منم بهش گفتم تو ازاولش هم نمیحاستی حرید کنی برا من
خیلی مسخره بود قرار بود بریم قشم خرید ..یهو عکس لیست رو فرستاد گف اینا رو که میخایم از همین جا بخریم ...
وااا...این مردا چرا اینجوری شدن واقعا برام جای سواله...سر همه چی عصبی میشن داد و بیداد میکنن...جدی نگیر خودش درست میشه فقط شامتو غذاتو جدا نخور معلوم کن قهری ولی بعد غذا نشست پای تی وی چایی بریز بیا بشین تو هم سر سنگین باش اینجوری بهتره
خیلی مسخره بود قرار بود بریم قشم خرید ..یهو عکس لیست رو فرستاد گف اینا رو که میخایم از همین جا بخریم ...
وای منم با شوهرم از دیروز عصر قهر کردم اصلن ن بهش شام دادم م کنارش خوابیدم باشه ک یک کلمه حرف هم نزدم اون چند باری حرف زد باهام ولی من جوابش ندادم سر حرفای بیخود هرجا میخوام برم میگه.یا خواهرام برو