2777
2789
عنوان

بچه ها بد گفتم؟؟؟؟

758 بازدید | 43 پست

من بابام سال 85 فوت کرد دو تا داداش بزرگتر از خودم دارم با ی ابجی..کلا 4 تا خواهر برادریم.

بعد از فوت بابام داداشام ازدواج کردن و ابجیمم ازدواج کرد مامانمم ازدواج کرد منم مجرد بودم داداش کوچیکم زمینای کشاورزی بابامو برداشت سالی 2 میلیون میده کلا.داداش بزرگممم خونه پدریمو که تو شهره برداشت گفت 4 سال دست من 4 سال دست داداش دیگم بعدپ میدن ب خود مامانم نوبتی 10 سال دستشون بوده حالا داداش بزرگم خونه رو نمیده به مامانم .مامانم تو مستاجری زندگی میکنه.حالا داداشم و زنش و مامانم اومدن تهران من تا الان فک میکردم مامانم خونه رو گرفته ولی الان فهمیدم نگرفته در واقع داداشم خونه رو نداده...از این زورم میاد مامانم یخچالش اکثرا خالیه نه گوشتی نه جیزی تو این گرونی..داداشم میگه ب مامانم تو خرجی نداری خونه باید دست من باش...منم بهش گفتم نخیر این همه سال دستتون بوده دیگه باید بدید مامان گناه داره....بخدا بدنم داره میلرزه

دلم برای مامانم میسوزه .داداشم خونه و ماشین از خودش داره ...مامانم بنده خدا شوهرش انگار اصلا وجود نداره..ب مامانم گفتم اگر خونه رو نگیری من راضی نیستم..به داداشمم گفتم زنشم فقط نگا میکرد...10 سال خونه و زمینای بابام دستشون بوده یه تیکه برای جهیزیه من کمک نکردن بهشون گفتم توقع داشتم این همه سال دستتون بود کمک میکردن نکه مامان بره کلفتی بکنه جهیزیه منو بخره 😢😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خاک تو سرشون ک ب فکر مادراشونم نیستن

ببخشید البته استارتر

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
گفتم حق ما و ابجی و مامانمو جدا کنید بدید ب مامان....ماشالله ب غیرتشون.. اصلا راضی نیستم ازشون من به ...

شا دخترا برین شکایت کنید ازشون 

تو گونی میکننشون 

دایی های منم همین بودن 😏😏😏😏تازه افتخارم میکنن طایفه مادری به پسرای مزخرفشون 

🤗معمار؛دکوراتیو؛طراح داخلی🤗
دلم برای مامانم میسوزه .داداشم خونه و ماشین از خودش داره ...مامانم بنده خدا شوهرش انگار اصلا وجود ند ...

بنظرم خیلیم حرف خوبی زدی.دمت گرم.توخیلی مردتر از اونایی که ب فکر مادرتی.انشالله ک مشکلت هر چه زودتر حل بشه گلم