2777
2789

من ی دختر سه ساله دارم و ی جنین پسر ۵ ماهه شهریور سقط کردم.چقدر ک زجر کشیم .چقدر ک افسردگی رد کردم.تازه روحیم داشت بر میگشت که حدود ده روز پیش دختر عموم گفت قرص اورژانسی فقط ی بار در ماه جواب میدهو من یادم افتاد ماه پیش دوبار خوردم‌.از عاائمم متوجه شده بودم خبرایی هست اینکه حالت تهوع صبحگاهی گاهی .تنبل شدم و و دوره تخمک گذاری لکه بینی داشتم.امشب بیست نفر شام مهمون دارم و دیشب تو سبزی فروشی از بو سبزی بدم اومد.زیر دلم شدید درده و ترشحاتم زیاد شده.اما شک داشتم.امروز بیبیم حاله انداخت.شوهرم ک رفت سرکار میرم آزمایش میدم.فعلا نمیخوام اصلا تا ۳ یا ۴ ماه اول چیزی بهش بگم چون تو بارداریا خیلی اذیتم کرده و تازه زندگیمون داشت اروم میشد و میترسم دوباره بارداریم خوب پیش نره و اخلاقش عوض شه

وعده خدا حق است.لحظه ای شک نکنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست داری باردار باشی؟

والله دکتر گفت ی سال بعد اقدام کن چون مجبور ب سزارین بودم .خیلی استرس دارم و بیشتر از همه اگر باردارباشم ترس از چسبندگی دارم.اما چون سقط داشتم و من پسر خیلی دوست داشتم دلم واسخ پسر بچه ها میره.اما مطمئنم این پسر نیس اگرم باردار باشم چون خواب دیدم

والله دکتر گفت ی سال بعد اقدام کن چون مجبور ب سزارین بودم .خیلی استرس دارم و بیشتر از همه اگر باردار ...

ایشالله هر چی خیره پیش بیاد برات....اگرم بارداری ایشاللع پسر باشه

هوا یه جوری عالیه که آدم میتونه چهل تا شکست عشقی رو باهم بخوره....چهل تا دیگم سفارش بده😌😫
چرا سقط کردی 

چی بگم .بارداری با ایودی.تو هفته ۷ متوجه شدم ک باردارم  و ایودی خارج شد از روز اول خونریزی .تو هفته ۱۱ خونریزیم شدید شد تا خوده هفته ۲۰ .بعدم جفت پایین و سرراهی .و در اخرم پارگی کیسه اب.سخترین دوره زندگیم بود واقعا سخترین.حتی تداعی خاطراتش ازاردهندست

والله دکتر گفت ی سال بعد اقدام کن چون مجبور ب سزارین بودم .خیلی استرس دارم و بیشتر از همه اگر باردار ...

خواب اهمیت نداره.منم سالها خواب میدیدم بچه م دختره.ولی برعکس شد.

🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ
ایشالله هر چی خیره پیش بیاد برات....اگرم بارداری ایشاللع پسر باشه

مرسی.چند شب پیش خواب دیدم ی انگشتر طلام افتاد تو چاه نمیتونستم درش بیارم بعد چاه زد بالا.انگشتر طلام با دوتا نقره پرتاب شد بیرون.بعد تعبییر انگشتر طلا فرزند پسر بوددتعبیر انگشتر نقره فرزند دختر