zaaaaaaaaaari مدیر استارتر عضویت: 1397/01/26 تعداد پست: 296 عنوان چاقی 234 بازدید | 30 پست خانما من لاغرم و میخوام چاق شم تو صورت بیشتر دوست دارم.اگه چیزی هست که چاق میکنه اونم خیلی خوب معرفی کنید لطفا؟چند ماه نتیجه میده؟ قد و قامت تو اِقامه را زیبا کرد،وصف رخ تو چکامه را زیبا کرد،بی عشق تو هویت من جعلی بود،نام تو شناسنامه را زیبا کرد.😍 1398/02/12 | 02:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kianiii عضویت: 1397/12/26 تعداد پست: 24 خوش به حالت لاغری .من دارم وزن کم میکنم .تا دلت بخواد شیرینی بخور چاق میشی
4404aylin عضویت: 1397/11/08 تعداد پست: 26744 منم فردامیخوام برم هیمالیا بگیرم دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
zaaaaaaaaaari مدیر استارتر عضویت: 1397/01/26 تعداد پست: 296 خوش به حالت لاغری .من دارم وزن کم میکنم .تا دلت بخواد شیرینی بخور چاق میشی اصلا شیرینی جات دوست ندارم قد و قامت تو اِقامه را زیبا کرد،وصف رخ تو چکامه را زیبا کرد،بی عشق تو هویت من جعلی بود،نام تو شناسنامه را زیبا کرد.😍
غــزل۰۰ عضویت: 1397/10/19 تعداد پست: 2350 چندبار ب کسایی ک اینطور تاپیک زدم هم گفتمماسک سیب زمینی وخیاراول سیب زمینی و رنده خیلی کوچیک میکنی ۲۰ دقیقه میزاریوصورتتو میشوری وبعدش خیارو هم همینطورهر روز بزنمن دارم استفاده میکنم دارم نتیجه میگیرم دوستان ممنون میشم اگه واسه حاجت دلم صلوات بفرستید به بن بست خوردم....❤اللهم صل علی محمد وآل محمد❤
zaaaaaaaaaari مدیر استارتر عضویت: 1397/01/26 تعداد پست: 296 منم فردامیخوام برم هیمالیا بگیرم هیمالیا چیه؟ قد و قامت تو اِقامه را زیبا کرد،وصف رخ تو چکامه را زیبا کرد،بی عشق تو هویت من جعلی بود،نام تو شناسنامه را زیبا کرد.😍
kianiii عضویت: 1397/12/26 تعداد پست: 24 اصلا شیرینی جات دوست ندارم پس برنج و غذا زیاد بخور.اش بخور چاق میشی
zaaaaaaaaaari مدیر استارتر عضویت: 1397/01/26 تعداد پست: 296 چندبار ب کسایی ک اینطور تاپیک زدم هم گفتم ماسک سیب زمینی وخیار اول سیب زمینی و رنده خیلی کوچیک میک ... چند وقته انجام میدی؟ قد و قامت تو اِقامه را زیبا کرد،وصف رخ تو چکامه را زیبا کرد،بی عشق تو هویت من جعلی بود،نام تو شناسنامه را زیبا کرد.😍
zaaaaaaaaaari مدیر استارتر عضویت: 1397/01/26 تعداد پست: 296 پس برنج و غذا زیاد بخور.اش بخور چاق میشی خوارکم خیلی زیاده ولی اصلا انگار نه انگار قد و قامت تو اِقامه را زیبا کرد،وصف رخ تو چکامه را زیبا کرد،بی عشق تو هویت من جعلی بود،نام تو شناسنامه را زیبا کرد.😍
mamanzerang عضویت: 1397/02/01 تعداد پست: 3569 بین ساعت ۱۲ شب تا ۶ صبح غذا و بیسکوییت و کیک اینا بخور.کلا شیر و بیسکوییت اینا خیلی بخور چاق میکنه.بستنی و خامه قبل خواب بخور
zaaaaaaaaaari مدیر استارتر عضویت: 1397/01/26 تعداد پست: 296 چند نفر قرص سیپروهپتادین و دگزا بهم گفتن بخور داروخونه گفت اصلا نخور برا کلیه خیلی بده. قد و قامت تو اِقامه را زیبا کرد،وصف رخ تو چکامه را زیبا کرد،بی عشق تو هویت من جعلی بود،نام تو شناسنامه را زیبا کرد.😍
4404aylin عضویت: 1397/11/08 تعداد پست: 26744 هیمالیا چیه؟ مکمل قرص چاقی،اطرافیان گرفتن راضی بودن منم میگیرم دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
kianiii عضویت: 1397/12/26 تعداد پست: 24 خوارکم خیلی زیاده ولی اصلا انگار نه انگار پس حالشو ببر که چاق نمیشی باور کن جرات نمیکنم زیاد غذا بخورم درجا وزنم بالا میره تا دلت میخواد بخور نوش جونت
zaaaaaaaaaari مدیر استارتر عضویت: 1397/01/26 تعداد پست: 296 مکمل قرص چاقی،اطرافیان گرفتن راضی بودن منم میگیرم اصلا ضرری نداره؟ قد و قامت تو اِقامه را زیبا کرد،وصف رخ تو چکامه را زیبا کرد،بی عشق تو هویت من جعلی بود،نام تو شناسنامه را زیبا کرد.😍