2777
2789
عنوان

چاقی

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 30 پست
پس حالشو ببر که چاق نمیشی باور کن جرات نمیکنم زیاد غذا بخورم درجا وزنم بالا میره تا دلت میخواد بخور ...

واقعا خوشبحالت...من قدم بلنده لاغر میشم خوب نیست همه بهم میگن چاق شو...بیشتر حرصی میشم

قد و قامت تو اِقامه را زیبا کرد،وصف رخ تو چکامه را زیبا کرد،بی عشق تو هویت من جعلی بود،نام تو شناسنامه را زیبا کرد.😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من یدونه سیپرو هیستامین خوردم دو روز خواب بودم دیگه نخوردم

هخخخخخخ اره خواب اورن

قد و قامت تو اِقامه را زیبا کرد،وصف رخ تو چکامه را زیبا کرد،بی عشق تو هویت من جعلی بود،نام تو شناسنامه را زیبا کرد.😍
اصلا ضرری نداره؟

مسلما هردارویی عوارض خودشوداره حالاکموزیادداره،ولی یکی گفت اصلا برام عوارض نداشته،سرچ کن تونت تاپیک خیلیا رومیاره مصرف کردن بخون ببین نظرت چیه

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
مسلما هردارویی عوارض خودشوداره حالاکموزیادداره،ولی یکی گفت اصلا برام عوارض نداشته،سرچ کن تونت تاپیک ...

ممنون عزیزم....داروخونه داره؟

۱ هفته وخورده ای

چه زود نتیجه داده...مرسی از لطفت.

ممنون عزیزم....داروخونه داره؟

فک کنم عطاری داره،چون قرص گیاهیه،من ازداروخانه گیاهی میخوام بگیرم،چن سال پیش پودرهرکول گرفتم یه هفته ای چاق شدم و۷ماه اثرش موند ولی بعد بارداری وزایمان الان لاغرشدم،میخوام هیمالیا بگیرم،،،دگزا نگیر خیلی بده من به معدم نساخت سوزش داشتم سه بسته خوردم چاق شدم ولی عوارضش معده دردشدیدبود

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
چه زود نتیجه داده...مرسی از لطفت.

خواهش پودر رویال هم چاق کنندس چندسال پیش خوردم 

الان باید اصلشو پیدا کنی توهمین سایتم درموردش سرچ کنی خیلیا نتیجه گرفتن اینجا هم ی خانمیه بنام خانم عیدی ک اصلشو میفروخت یادمه و خانما ازش میخریدن

دوستان ممنون میشم اگه واسه حاجت دلم صلوات بفرستید به بن بست خوردم....اللهم صل علی محمد وآل محمد❤

من قرص میوه ای گین آپ گرفتم

از عطاری گرفتم

مثل چی میخورم

از این داروهای الکی پف دهنده نیس که فقط پف کنی و قطعش کنی لاغر بشی

پف نمیکنی ولی زیاد شتهات باز میشه انقد میخوری تا مرز ترکیدن

اصلا سیر نمیشی فقط معدت دیگه جا نداره و دست می‌کشی یکی دو ساعت از خوردن

من توی یک ماه هشت کیلو اضافه کردم

دیگه میخام یک روز در میان بخورم و بعدشم همینطور کمتر کنم مصرف قرص رو که وزنم تثبیت بشه

پیج خوشمزه من @angel__dessert
من قرص میوه ای گین آپ گرفتم از عطاری گرفتم مثل چی میخورم از این داروهای الکی پف دهنده نیس که فقط ...

قبلنم استفاده کردی