من!..بدنام عالم شم شبام همه ماتم شَن،محاله از دوتا چشمای مهربون تو رد شم...تو!..باید مال من باشی آروم تنم باشی خوبه دیوونگی باتو نمیخام دیگه آدم شم.....
من!..بدنام عالم شم شبام همه ماتم شَن،محاله از دوتا چشمای مهربون تو رد شم...تو!..باید مال من باشی آروم تنم باشی خوبه دیوونگی باتو نمیخام دیگه آدم شم.....
خودت دوختی؟ منم جفت همین عکسو تو گوشیم دارم ..روش خیاطیت چیه ؟ تمیز دراومده؟
یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔
اره عزیزم مولر اره خیلی چون پارچمم از همین جنس گرفتم عالی شد
منم خیلی این مدلو دوست دارم ..من روشم نمیدونم چیه ترکیبی از گرلاوین و متریکه ولی زیاد تمیز درنمیاد ..میشه اگه دوست داشتی از الگو و توضیحاته بالاتنه روش خودت برام عکس بزاری؟ خیلی ممنونت میشم.جنس پار چه رو هم میگی بهم🙏
یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔