2777
2789
عنوان

مانتو+عکس

532 بازدید | 28 پست

خانمای باسلیقه وخوشگل

کیامانتوی خوشگل سراغ دارن عکس بدن لطفا    میخوام بدم بدوزن 

ازمشکی وتیره خسته شدم    رنگی میخوام  ولی رنگی که توچشم بزنه هم شوهرم نمیذاره

اگه مدل خوبی دارین میشه بفرستین؟؟؟؟؟

قربون دستتون

اعصابم خراب میشه😡 کاش نینیسایت این قابلیتوداشت میشد باپشت دست همچین  زد دهن بعضیارو سرویس کرد  یاحداقل تیکه تیکه شون کرد   😈  مسئولین رسیدگی کنن لطفا...  این چه وضعشه واقعا؟؟؟؟     اه مرسی😏

اعصابم خراب میشه😡 کاش نینیسایت این قابلیتوداشت میشد باپشت دست همچین  زد دهن بعضیارو سرویس کرد  یاحداقل تیکه تیکه شون کرد   😈  مسئولین رسیدگی کنن لطفا...  این چه وضعشه واقعا؟؟؟؟     اه مرسی😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عید جفت همینو واسه خودم دوختم 

ی نفر ۱۴۰۰ساله که منتظره ۳۱۳نفره 😔😔      آقاجان کجایی                                                                                                                               میشه واسه حاجتم صلوات بفرستین😔😔                                     این جمعه و جمعه های دیگر حرف است آدم بشوم سه شنبه هم می آیی       ‌‌‌‌‌‌                       
عید جفت همینو واسه خودم دوختم 

خودت دوختی؟ منم جفت همین عکسو تو گوشیم دارم ..روش خیاطیت چیه ؟ تمیز دراومده؟

یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔
خودت دوختی؟ منم جفت همین عکسو تو گوشیم دارم ..روش خیاطیت چیه ؟ تمیز دراومده؟

اره عزیزم 

مولر

اره خیلی چون پارچمم از همین جنس گرفتم عالی شد 

ی نفر ۱۴۰۰ساله که منتظره ۳۱۳نفره 😔😔      آقاجان کجایی                                                                                                                               میشه واسه حاجتم صلوات بفرستین😔😔                                     این جمعه و جمعه های دیگر حرف است آدم بشوم سه شنبه هم می آیی       ‌‌‌‌‌‌                       

خانمایی که خیاطی بلدین  این بنظرتون یه کار پاییزه ست یامیشه تابستون هم استفاده کرد؟؟؟

چه پارچه ای براش خوبه؟؟؟

اره عزیزم  مولر اره خیلی چون پارچمم از همین جنس گرفتم عالی شد

منم خیلی این مدلو دوست دارم ..من روشم نمیدونم چیه ترکیبی از گرلاوین و متریکه ولی زیاد تمیز درنمیاد ..میشه اگه دوست داشتی از الگو و توضیحاته بالاتنه روش خودت برام عکس بزاری؟ خیلی ممنونت میشم.جنس پار چه رو هم میگی بهم🙏

یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔