2777
2789
عنوان

مانتو+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 28 پست
چرخت درچه حاله تمنا😀

ای خواهر جیگرموخون کرد تا آخر فهمیدم سرسوزنم خیلی خیلی کوچیک خم شده یعنی باید میزاشتی زیرمیکروسکوپ تا ببینی ..سوزنو عوض کردم درست شد😀البته فعلا ..چون هنوزم خیلی کم نخ پاره میکنه ..توهم سوزن چرختو عوض کن شاید درست بشه

یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔
منم خیلی این مدلو دوست دارم ..من روشم نمیدونم چیه ترکیبی از گرلاوین و متریکه ولی زیاد تمیز درنمیاد . ...

شمااموزش خیاطی میری؟؟؟

اعصابم خراب میشه😡 کاش نینیسایت این قابلیتوداشت میشد باپشت دست همچین  زد دهن بعضیارو سرویس کرد  یاحداقل تیکه تیکه شون کرد   😈  مسئولین رسیدگی کنن لطفا...  این چه وضعشه واقعا؟؟؟؟     اه مرسی😏

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خانمایی که خیاطی بلدین  این بنظرتون یه کار پاییزه ست یامیشه تابستون هم استفاده کرد؟؟؟ چه پارچه ...

بنظرم براپاییز خوبه ولی شاید با پارچه نازک ترم بشه بدوزی براتابستون

یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔
شمااموزش خیاطی میری؟؟؟

من خیلی سال پیش رفتم در حد خودم بلدم بدوزم گاهی وقتا البته😁

منم خیلی این مدلو دوست دارم ..من روشم نمیدونم چیه ترکیبی از گرلاوین و متریکه ولی زیاد تمیز درنمیاد . ...

عزیزم پارچه نخ شانتون گرفتم 

عکس بمونه فردا براتون میفرستم 

ی نفر ۱۴۰۰ساله که منتظره ۳۱۳نفره 😔😔      آقاجان کجایی                                                                                                                               میشه واسه حاجتم صلوات بفرستین😔😔                                     این جمعه و جمعه های دیگر حرف است آدم بشوم سه شنبه هم می آیی       ‌‌‌‌‌‌                       
عزیزم پارچه نخ شانتون گرفتم  عکس بمونه فردا براتون میفرستم

باشه عزیزم ممنون ..تویکی از تاپیکام تگت میکنم 😙

من متری ۳۵ گرفتم شماجی

۵۰😨😨😨

شما چقد خوب گرفتی 

ی نفر ۱۴۰۰ساله که منتظره ۳۱۳نفره 😔😔      آقاجان کجایی                                                                                                                               میشه واسه حاجتم صلوات بفرستین😔😔                                     این جمعه و جمعه های دیگر حرف است آدم بشوم سه شنبه هم می آیی       ‌‌‌‌‌‌                       
ای خواهر جیگرموخون کرد تا آخر فهمیدم سرسوزنم خیلی خیلی کوچیک خم شده یعنی باید میزاشتی زیرمیکروسکوپ ت ...

خدارو شکر😊

باور کن تو این گرونی کلی سوزن میشکنه.😕نخوام عوض کنمم خورش میشکنه وعوض میکنمش😥باور کن دلم میخواد  ده سانت بدوزه بدون پاره کردن نخ😟😟

خدایا ازت میخوام تا آخر عمر درکنار دختر وهمسرم طعم خوشبختی رو بچشم وآرامش داشته باشم.اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.
خدارو شکر😊 باور کن تو این گرونی کلی سوزن میشکنه.😕نخوام عوض کنمم خورش میشکنه وعوض میکنمش😥باور کن ...

ای باباچه بد...به احتمال خیلی زیادنخت از یه جایی خیلی سفته بخاطرهمون سوزن میشکنه

ای باباچه بد...به احتمال خیلی زیادنخت از یه جایی خیلی سفته بخاطرهمون سوزن میشکنه

اره احتملا نخ کشیم مشکل داره 

هیچی این چرخ قدبمیا نمیشن مشکیا مامانم دلره عالین.

اما این جدیدا خیلی سوسولن😕

خدایا ازت میخوام تا آخر عمر درکنار دختر وهمسرم طعم خوشبختی رو بچشم وآرامش داشته باشم.اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.
اره احتملا نخ کشیم مشکل داره  هیچی این چرخ قدبمیا نمیشن مشکیا مامانم دلره عالین. اما این جدید ...

🤣🤣دقیقا نظربرعکس منو داری که...میخوای بیا عوضشون کنیم باهم 😀😂😂

۵۰😨😨😨 شما چقد خوب گرفتی 

عزیزم بیا تاپیک آخرم .اگه دوست داشتی اونجا عکس بزار