2777
2789

بچه ها دیونه شدم بخدا فکرم شده فقط بچه 

خدایا شکرت .. توراهیامو سالم برسون بغلم😍😍😍 واسه سلامتی نی نی های تودلم یه صلوات بفرستید لطفا💚💚❤❤❤

مثل من‌‌

فقط حیدر امیر المومنین است😍😍حیدر شدی تا بر درت هی در بکوبم🌼🌼🌼با افتخار شیعه ی مولا هستم😎❤❤❤❤علی (ع)موجود غریبی ست.کسی که دوستانش بهترین مردان حق و دشمنانش شقی ترین اصحاب جهل اند.میدانید اینکه بتواند کسی یک تنه در خیبر را از جا بکند ولی وقتی در خانه اش را آتش میزنند دستانش بسته باشد.اینکه بتواند کسی روزها خلیفه وقت باشد و شب ها رهگذر کوچه های یتیم نشین کوفه.اینکه تمام مدینه از غضب حیدری اش قالب تهی کنند و باز همان تمام مدینه جرئت کنند حق مسلمش را غصب کنند.این ها عجیب است. این ها نشان می دهد شخصیت چند بعدی مولا چقدر میتواند حیرت آور باشد.علی تمام لحظه هایش عبادت بود.چه نعره هایش در بدر و جمل و صفین.چه سکوتش در روز های بعد از غدیر.چه طلوعش از دیوار کعبه.چه عروجش از محراب مسجد.علی همه چیزش عبادت بود.و چه افتخاریست و که ولایت علی ابن ابی طالب حصنی❤❤❤❤❤.راستی مولا جان شنیدیم عجیب یتیم نواز بودید.میدونید مولا می گن امام هر عصر پدر اون امت هست.و این روز ها درد یتیمی خار بدی تو گلوی ماست.دنیا ما رو غریب گیر آورده.و ما همه کز کردیم یه کنج خلوت و بغض کردیم و دل نگرانیم که چرا پدر از راه نمی رسه که بگیم یتیم نیستیم😔صاحب داریم😭امام داریم.دلم رفت خرابه ی شام چرا😔😔جان رقیه دعا کن دوران یتیمی تموم بشه😢همین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوایل فکر میکردم همون اولین ماه ها باردار میشم یکبار یادمه تازه ازدواج کرده بودم شوهرم جلوگیری نکرد پاشدم قرص ال دی خوردم گفتم وای بدبخت شدم گرفت 😔😔😔 چقد ساده بودم 

خدایا شکرت .. توراهیامو سالم برسون بغلم😍😍😍 واسه سلامتی نی نی های تودلم یه صلوات بفرستید لطفا💚💚❤❤❤

انشالله به حق فاطمه زهرا قسمت همه منتظرا خیلی خیلی زود...

به بدترین شکل ممکن غمگینم... یعنی میشه یه روزی حالم خوب بشه... دوتا چایی بریزم یکی برای خودم یکی برای همسرم... یعنی میشه خدا... دوباره کنار هم باشیم...خدایا تورا به حرمت حسین گناهامونو ببخش و گره از مشکلاتموم خودت باز کن.

مثل من  دیگه خسته شدم از همه چی .حتی ازاین سایت کلا دلم میخواد یه خواب بوده که بیدارشدم خسته ام به بزرگی خودش توان ندارم تو دلم حسرته .میخوام شوهرم بابا بشه عاشق بچه اس .

عزیز دل مامان پس کی میای .شاید خدا نخواد هیچ وقت من مامان بشم ولی فکرشم دیونم میکنه .یا ضامن اهو بطلب

جاریامم تند تند بچه میارن دورو ورم پره بچه شده شوهرمم عاشقه بچه دیونه میشم بخدا

شایدم هیچ وقت تجربه نکنم این حسو 😔😔

منم همش این فکرو میکردم.میشی ایشالله.من بعد سه سال باردارشدم.الانم پسرم کنارم خوابه.

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن

انشاالله عزیزم

واست صلوات فرستادم امسال مامان بشی😍

ما زنایی که منتظریم واقعا بی گناهیم 

اینو یه اقایی میگفت 

میگفت مظلوم تر و بی گناه تر از زنی ک منتظر بچست ندیدم اینارو هیچوقت اذییت نکنید

😍خدای محمد کنه امسال نی نی دار بشی 

پسر عزیزتر از جوووونم عشقم فدات شم خوش اومدی به زندگی من و بابایی ❤️ قربون لپای قشنگت بشم دنیاااااام 🌹

شوهرم کم تحرکه خودمم پلی کیستیک.... ۲سالو ۵ماهه اقدامم 

انشاالله عزیزم واست صلوات فرستادم امسال مامان بشی😍 ما زنایی که منتظریم واقعا بی گناهیم  این ...

ممنون بابت دعای قشنگت انشااله توام مادر شی عزیز دلم 

ماه بعد جاریم زایمان میکنه پسرشم ۱سالو نیمشه این بچشم دختره ۳ماه جلوتر ازمن ازدواج کرده همه میگن ازاون یاد بگیر هم سنم هستیم