2777
2789
عنوان

خوددکشب

145 بازدید | 8 پست

من موضوعی رو قبلا گفتم که مامان بابام از هم جدا شدن و بابام با یکی رفته مامانم با یکی ولی بابا یواشکی مامانم علنی نشونش میده به زور میبرمون بیرون ما سه تا خواهریم بعد خواهر بزرگ و من داشتیم میتکردیم از گریه مرده با دوستاش بود  خیر سرمون  به زوری پیکنیک رفته بودیم مامانم که دیگه بهتر اسمشو نذارم مامان هی میچسبید به اقا عه بوسش میکرد بعد خواهر کوچیکم 4 سالشه گفت مامان اسنپی رو بقل کرده بیچاره فک میکنه اسنپه مرده ، خلاصه منم مدرسه دارم و درس و اینا نمیتونم بخونم که حتی فکرمم پیش خوددکشی رفته:)و  مادر هی میکوبه باباتون رفته با یکی بابا ندارین منم که اگه بزارم برم میفرستمتون پرورشگاه بیچاره میشید و بیسار ان شاءلله خدا کمکمون کنه لطفا دعا کنید برام

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تموم میشه عزیزم این روزا .میدونم خیلی کارشون اشتباس ولی یکم به این فکر کن که شاید مادرتم سر ماجراهای طلاق واینا والانم نگخداری سه تا بچه عصبی شده سر شما خالی میکنه شاید یکم اروم شی