2789
عنوان

حس تنهایی

132 بازدید | 18 پست

عصر که میشه دلم میگیره خیلی تنهام همیشه میگم کاش یکی حداقل بهم زنگ میزد کاش میتونستم برم بیرون 

چون استراحت مطلق هستم بخاطر بارداریم و تازه هم اسباب کشی کردم تو این محله  هیچکدوم از همسایه هام رو هم نمیشناسم یعنی وقت نشد باهاشون ارتباط برقرار کنم پدر و مادرم هم از  دورن توی یک  شهر دیگه ولی خیلی محبت ندارن و هرچی من بهشون زنگ بزنم اونها اصلا تا یک هفته هم زنگ نزنم اصلا یادم نمی کنن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مشغول کن خودتو  کتاب  فیلم  سریال خارجی  قران  دعا  ذکر

صبح تا عصر مدام خودم رو با همین روشها سرگرم میکنم ولی باز عصر که میشه بیشتر از قبل به تنهایی خودم پی میبرم

بهش بگو تنهایی باهات حرف بزنه

خودش میبینه که تنهام توی خونه ولی به روی خودش نمیاره وقتی هم اعتراض میکنم تازه برمیگرده میگه تو که همش خونه نشینی از اعصاب خوردی های بیرون خبر نداری 

نه بابا شغلش ازاده تا نه شب حداقل بیرونه و قتی که هم میاد خونه اصلا حرف نمیزنه فقط اخبار گوش میده

عزیزم بهت پیشنهاد میکنم تو کانال های انرژی مثبت عضو بشی یا توی اینستا برات معجزه میکنه . هر روز روی روح و روانت کار میکنن و تو کم کم شاد میشی و خودتو از تنهایی بیرون میکشی و حس رهایی داری فوق العادست

خدا کسی رو که دوست داره بیشتر امتحانش میکنه
عزیزم بهت پیشنهاد میکنم تو کانال های انرژی مثبت عضو بشی یا توی اینستا برات معجزه میکنه . هر روز روی ...

واقعا تاثیر داره؟؟؟ یا نه بیشتر اعصاب خوردیه

میشه اسم پیجش رو بهم بگی