2777
2789
عنوان

خانم های با تجربه بارداری بیان

103 بازدید | 11 پست

دوستان من 18 هفته 1 روزمه

دو روز پیش سونو آنومالی دادم 

17 هفته و 5 روزم بود سونو گفت جفت پایین نیس سرراهی نیس مشکلی نیس

منم سابقه خونریزی نداشتم تو بارداریم

ولی امروز ی لیوان چای معمولی خوردم با ی قاشق رقیق شده زنجبیل دم شده(دوستان خیلی کم) چون یکم دلم خواس

الان یکم زیر دلم تیر میکشه مثل حالتی ک تیر میکشه بعد پریود میشی ولی خونریزی چیزی اتفاق نیوفتاد فقط همون تیر کشی زیر دل

الان من چی شدم کسی میدونه؟جای نگرانی هست یا خیر این دردها طبیعی هستش؟

خدایا آرامشی عطا کن تا بتونم بپذیرم همه ناملایمتی های بندگانت را

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگران نباش عزیزم چیزی نیس،این تیر کشیدنا تو بارداری زیاد اتفاق می افته

مرسی خیالم راحت شد

تو بارداری همه جات تیر میکشه طبیعی😅

استراحت کن خوب میشه 

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

هفته بیست ودومم از اول بارداری تا الان زیر دلم بیشتر وقتا مثل پریودی درد میکنه.خصوصا وقتی زیاد سرپا باشم.چیز مهمی نیست ولی اگه بچه اولتونه ویاخدای ناکرده کسی سابقه سقط داشته باشه باید بیشتر مواظب باشه.

عزیزم زنجبیل که تو بارداری مانعی نداره.اتفاقا اونایی که ویار دارن میگن زنجبیل بخورن.تیرکشیدنم که طبی ...

ممنونم ترسیدم گفتم ی چیز اشتباهی نخورده باشم ییهو

هفته بیست ودومم از اول بارداری تا الان زیر دلم بیشتر وقتا مثل پریودی درد میکنه.خصوصا وقتی زیاد سرپا ...

سقط ک نداشتم ولی بارداری اولمه فکر کنم یکم خسته هستم چون تو اداره همش سرپام دیگه

نه عزیزم خیالت راحت ولی،بازم اگه بارداری اولته سعی کن زیاد داروهای گرمی نخوری

چشم دیگه نمیخووووووووووووورم بوخوا این یک موضوع رد بشه