2777
2789
عنوان

مادر شوهر

188 بازدید | 17 پست

سلام بچه ها ميشه منو راهنمايي كنيد من يه مادر شوهر به شدت كنجكاو دارم درست نيست اينطوري بگم ولي مناسفانه به شدت فضوله در تمام موارد خصوصي مربوط به خودم و شوهرم و حتا خونواده خودم هميشه سرك ميكشه ، و يه زبون تلخ و پر توقعي داره كه من در مقابلش لال ميشم  ؟! ميشه راهنمايي بديد ممنون

اطلاعات بهش ندین 

تا جایی که میتونید

هیچی

زن طلاییست که عاشق شدنش اجباریست ، همچو برگیست که گریان شدنش اخطار است ، مثل ماه است که در پرده  شب الماس است ، همچو خورشید زیبا شدنش تکرار است . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادرشوهر منم فوق العاده کنجکاو حتی تا جایی که میگه بابات روزه میگیره ابجیت چی در این حد 

من هم میگم رفتار و اعمال هر کسی به خودش مربوطه

و اینکه فقط ماهی یکبار رفت و امد دارم و هر صحبتی پیش میاد با سردی جواب میدم دقیقا عین مهمون میرم و میام 

البتا قبلا اینجوری نبودم وقتی شناختمش دوری کردم ازش

قبلا هفته ای دوبار میرفتم

متاسفانه چاره ی کار آوم های فضول که بیشتر بسوزن کم محلی کردن و محل سگ نذاشتن بهشونه

حتی محل سگ هم نذار به حرفاش

بیشتر کاراتو ازش مخفی کن تا اونقددددررررر فضولی کنه که نتونه سر بیاره و از شدت کنجکاوی بترکه

منم تجربه خمچین مادرشوهری دارم،یعنی هر جایی که با همسرم دوتایی میرفتیم تا عمق ماجرا رو باید سردرمیاورد

منم اونقدر کم محلی کردم که کم کم داره یاد میگیره یا اگرم بخوهد بپرسه یواشکی از همسرم میپرسه که من نفهمم که جوابشو بذارم کف دستم

❤❤❤خدا جونم میشه منو به اون چیزی که ته قلبمه برسونی؟❤❤❤

ممنون از اينكه خونديد و نظراتونو داديد ولي واقعا خستم كرده و اينكه چون شوهرم اصلا حامي من نيست همش توي خودم ميريزم واقعا دلم ميخواد يبار بهش بگم اخه اين مسايل چه ربطي بتو داره ولي خب شدني نيست تازگيا كه رو واتس اپ تصويري زنگ ميزنه تا توي قابلمه منم ميخواد ببينه كه شام يا ناهار چيه ، نميكه شايد سر ووضعم مناسب نباشه دستشو ميزاره رو تكرار تا بالاخره جواب بدم☹️

اهمیت نده

هم تورتحتی هم شوهرت

نمیدونم مادرشوهرت چقد حاده شرایطش ولی مادرشوهرمنم همینطوره همش ازخانوادم میحرفه فضولی میکنه و خیلی سوال میپرسه حتا درمورد خاله عمه دایی و همش با فامیلای من تافنی صحبت میکرد 

به شوهرم گفتم دوست ندارم اینطوری بزنگن دلیلی نمیبینم بهشون بگو من دوس ندارم زنگ نزنن بهرفامیلام

دگ زنگ نزد ازاون روزم هرچی به من میگه و ازم میپرسه من درجواب سوالاش فقط لبخند میزنم ینی نپرس و دگ سکوت میکنه خودش

ولی بازم بااین همه هردفعه میپرسه ها انقد رو داره

مادرشوهر منم همینطوره اوایل خیلی رو مخم بود باورتوندنمیشه حتی گوشیم که زنگ میخورد میگفت کی بود بعد که جواب میدادم فلانی بود اون وقت میپرسید چکار داشت چی گفت، ولی الان خیلی راحت از مسئله ای که در موردش میپرسه میگذرم  اونم دیگه الان که من زیاد توجه نمیکنم دیگه کمتر میپرسه 

گروه زرد،،قد ۱۵۷،،،،وزن اولیه ۷۷   ،،، وزن هدف ۶۰  ،،تاریخ  شروع رژیم ۹۹/۱۰/۳
ممنون از اينكه خونديد و نظراتونو داديد ولي واقعا خستم كرده و اينكه چون شوهرم اصلا حامي من نيست همش ت ...

عزیزم واتساپتو پاک کن 

یا بگو نتم ضعیفه نتتو قطعو وصل کن بگو

ده باز اینکارو کنی دگ نمیزنگه

ممنون از اينكه خونديد و نظراتونو داديد ولي واقعا خستم كرده و اينكه چون شوهرم اصلا حامي من نيست همش ت ...

وای چقد وحشتناک واقعا برات ناراحت شدم ،خیلی ذهنه ادم درگیر میشه، شما همون واتساپت رو پاک کن  یا وقتی زنگ میزنه جواب نده بعدا تلفنی زنگ بزن بگو کار داشتم نتونستم جواب بدم ،مگه میشه ادم تو خونه خودش هم نباید اسایش و ارامش داشته باشه واقعا که  چی ادم میتونه بگه به اینجور افراد

گروه زرد،،قد ۱۵۷،،،،وزن اولیه ۷۷   ،،، وزن هدف ۶۰  ،،تاریخ  شروع رژیم ۹۹/۱۰/۳