2777
2789
عنوان

به نظرتون من ناسازگارم واقعا؟؟؟

400 بازدید | 41 پست

سلام دوستان

دقیق تعریف میکنم بدون کم و کاست چون نظرتون مهمه واسم

خانواده من خیلی ادمای ارومین و از نظر من نمیتونن اصلا از حق خودشون دفاع کنن و همیشه راحت کوتاه میان از حقوقشون و به من میگن ناسازگار چون من نمیتونم مثل اونا از حقم راحت بگذرم

یه نمونش اینکه نمیتونم خواسته های الکی که خانواده همسرم ازم دارن رو براورده کنم واسشون

مثلا اینکه برادرشوهرمو مثل بچه خودم بدونم

یا وقتی همسایه ها ازم خواسته الکی دارن قبول کنم

همین ها بحث میشه تو زندگیم و خانوادم میگن تو ناسازگاری که اینطوری بحث میشه تو خونت همیشه

نمونش اینکه همسایه پایین ما هر وقت مثلا ما دو هفته یه بار مهمان داریم میکوبه به درو دیوار که صدا نکنید و حتی میگه شما تو خونه قلیون میکشی صداش منو اذیت میکنه یا دخترم راه میره تو خونه میکوبه به درو دیوار که چرا صدا دارید اونم مثلا 5 عصر

بعد همین همسایه با اینکه پارکینگ نداره توقع داره ماشینشو تو پارکینگ پارک کنه و من قبول نکردم و سر این بلوا راه انداخته طرف

بعد خانوادم میگن تو ناسازگاری داری😕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یا یه نمونه دیگش اینکه دایی من هر وقت من مهمان داشته باشم دوست داره بیاد خونم و دور هم باشیم و منم اکثرا قبول میکنم ولی اگه خودش مهمان داشته باشه حتی مثلا اون یکی داییم خونش باشه به من نمیگه تو هم بیا خونه من و من ناراحت میشم

بازم خونوادم میگن تو ناسازگاری😕

نه بابا خانوادت یکم ببخشیدا ببخشیدا خلن 😁‌ناراحت نشیا سعی کردم صادق باشم

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 
نه بابا خانوادت یکم ببخشیدا ببخشیدا خلن 😁‌ناراحت نشیا سعی کردم صادق باشم

خخخخ

نه عزیزم ناراحت نمیشم اخه خیلی از دوستامم همینو میگن بهم که از نزدیک تو جزییات هستن

ولی گاهی وقتا واقعا میگم نکنه من ادم ناسازگاریم واقعا که اینجوری میگن بهم

خانوادم خیلی مذهبین ولی زیاد سنتی نیستن

منظورم از سنتی، قبیله محور بود. در مقابل فرد محور. 

رفتار تو به عنوان یه فرد درسته ولی به عنوان یه عضو قبیله ناسازگاری.

من خودم فرد محورم و صد در صد تو رو تایید میکنم.

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.
شاید حرفت رو خیلی رک و تند و تیز مطرح میکنی

نمیدونم واقعا شاید

گاهی خودمو با زن داییام که همسنم هستن مقایسه میکنم و میبینم خانواده من از بی حرمتی های اونا چقدر راحت گذشت میکنن ولی من اینهمه به خونواده همسرم محبت میکنم ولی اگه جایی بهشون بگم بالای چشمتون ابرو خانواده همسرم دیگه ول کن نیستن

و اینا ازارم میده