2777
2789
بچه من که هنوزم نخوابیده

چرا ؟مگه تایم خواب براش تنظیم نکردی ؟

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای منم دخترم رو پامه دارم میخابونمش ۳۸ شبه که من شب خواب ندارم

عاشق اینم که اولین پست هر تاپیک و من بزارم😂😂   عاشق اینم ریپلای کنید😂😂😂نگاه به پروفایلم نکن خشن و زشته بع ولا خوشگلم و جذاب.😎تازه تو دل برو و با نمک هم هستم

بچه من ده دقه میشه خابیده همیشه اینکار میکنه هفت ماه شه تا پنج صبح بیدار میمونه بعد 

میخا به تا دو بعد ازظهر چیکار کنم اینجور زندگی نمیفهمم چون خودمم میخوابم باهاش تا ظهر 

عشق دارم یه تیکه ماه 😘💓کسی چپ نگاش کنه طرفش منم من. 😄اسمشو بد صداش کنه طرفش منم من 😄نگاه. نگاه خنده هاش کنه طرفش منم من
صبح ۸ بیدارش کن تا ۲ نگهش دار غذا دادی بخوابانی ساعت خوابش درست میشه

تا چند روز اینکارو بکنم عادت میکنه 

عشق دارم یه تیکه ماه 😘💓کسی چپ نگاش کنه طرفش منم من. 😄اسمشو بد صداش کنه طرفش منم من 😄نگاه. نگاه خنده هاش کنه طرفش منم من

والا من که سه سال و نیمه نتونستم خواب این وروجکو تنظیم کنم 😂

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

یه روزه درست میشه بچه که ۷ ۸ بیدار شه ظهر میخوره شب هم دیر تر از ۱۰ ۱۱ نمیخوابه ولی له شرطی که صبح خودت بیدارش کنی کم  کم خودش خودکار درست میشه

عین منه دقیقا منتها من میخابم تا پنج بعد از ظهر 

بعضی وقتا منم تا پنج میخابم مثلا باباش از کار میاد میبینه ما خوابیدیم اونم میگیره میخابه کنارمون سر و صدایی نیست. بچه میخا به ما هم خوابیدیم ولی باز کسل هستم خواب شب یکچیزی دیکه هست