2777
2789
عنوان

تجریه های لاغری و شکم تخت

1511 بازدید | 21 پست

من قبل قرص اعصاب مصرف میکردم خوب لاغر شده بودم ولی بعدش کنار گذاشتم الان وزنم ۶۰ شده و شکم دارم😭😭😭

دارم با عرق زیره و خارشتر خودمو لاغر میکنم البته کالری شمار مانکن هم‌نصب کردم عالیه روزی ۵۰۰ الی ۷۰۰ کالری کمتر مصرف کنید در عرض یه ماه ۴ .۵ کیلو کم میکنید . تجربه واسه شکم تخت دارین بذارین استفاده کنیم خوشگلا 😘😘😘😘

من اومدم فقط بخونم

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دوست دارم وزن کم کنم رژیم میگیرم ولش میکنم ۲ماهم هست باشگاه نمیرم😑

امیدوارم امسال سال برآورده شدن آرزوهای قشنگتون باشه.😍من به خواسته هام میرسم 🙏❤آمییییین
عزیزم میشه بگی چطوری کالری شماری میکنی؟ برنامه خاصی داره؟

اره برو تو بازار برنامه بشقاب یا مانکن رو نصب کن وزنتو میزنی کالری که برا تثبیت وزنت میاره رو نشون میده تو میدونی یه هدف انتخاب کنی که اون تو برنامه مانکنه اون میگه با کم‌کردن‌چقدر کالری در روز میتونی ماهی چند کیلو کم کنی

فقط برنج و نون و شیرینی و ماکارونی و سیب زمینی  یک ماه نخوردم شیش کیلو کم کردم اما همه شیش کیلو ...

ماشالا ۴ تا بچه داری؟ چند سالشونه

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
چجوری کالری شماری میکنی؟

چیزای که میخورم رو دقطق وارد برنامه مانکن میکنم اونم میگه چند کالری مصرف کردم . حتی موقع چرت زدن هامونم کالری میسوزونیم میتونی بنویسی کالری رو برات میگه

منم دوست دارم وزن کم کنم رژیم میگیرم ولش میکنم ۲ماهم هست باشگاه نمیرم😑

مشکل یبوست نداشته باشی عرق زیره بخور یبوست داری عرق کرفس یکم جلو اشتها رو میگبره و حتما برنامه کالری شمار نصب کن

حلقه رو ميگن خوبه، خودمم دارم ميزنم ولي پوست شكمم خيلي افتاده شده بعد از سزارين فكر نكنم افتادگي&nbs ...

اره تو کالری شمار بزنی میگه هر ده دقیقه یا نیم ساعت چند تا کالری سوزوندی