من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
میتونیم یه روز درمیون باشه معمولا اقایون زود خسته میشن
اره خانمی ی شب در میان خوبه چون اسپرم دو تا پنج روز تو بدن زن زنده میمونه. اون روز ک ترشحات زیاد شد شبیه سفیده تخم مرغ شده و خودتم میل جنسی بیشتر پیدا کردی اون روز تخمک گذاریه. میتونی از داروخانه کیت تخمک گذاری بگیری اونم کمک میکنه بهتون. از الان قرص آهن و مولتی ویتامین و کلسیم بخور
اره خانمی ی شب در میان خوبه چون اسپرم دو تا پنج روز تو بدن زن زنده میمونه. اون روز ک ترشحات زیاد شد ...
بعد اقدام تا نیم ساعت پا نشو اصلا زیر کمرت بالش بزار تا لعنت از زمین فاصله بگیره یعنی شیب ب سمت بالا بگیره ک اسپرم ها تندتر حرکت کنن. این روزا از چیزهای گازدار و کافیین زیاد استفاده نکن