2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 81 پست
مال من تا دو هفته جواب نداد ، حتی کمرنگ هم نمی شد ، بعد دو هفته که عقب انداختم کمرنگ نشون داد ، رفتم ...

اره مادرم منو باردار بود آزمایش ادرار جواب نمی آد خون ک داد وسوسه گفتن سه ماه بارداری. من شنبه پیش دکترم نوبت دارم اون سونی هم میکنه اگه فردا منفی شد تو سونی معلوم میشه یا زوده؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان من که الان 17 پریودیم میگذده چرا دردشکم و پریودی دارم این چیه خو

خدایا کمکم کن بچه میخوام هر چی باشه دختر یا پسر کافیه سالم باشه همین انشاالله این ماه باردارباشم 🙏🙏🙏
انشاالله توکل بخدا قربون خدا برم اونایی که بچه میخوان بهشون نمیده اونایی که نمیخوان بهشون میده قربون ...

مرسی عزیز. الهی توام این ماه نی نی دار بشی همه ک منتظرن بشن من ک همه دعا میکنم آخه میدونم انتظار سخته

اره مادرم منو باردار بود آزمایش ادرار جواب نمی آد خون ک داد وسوسه گفتن سه ماه بارداری. من شنبه پیش د ...

اره معلوم میشه سنو

خدایا کمکم کن بچه میخوام هر چی باشه دختر یا پسر کافیه سالم باشه همین انشاالله این ماه باردارباشم 🙏🙏🙏
خدایی نکرده چیز دیگه ی باشه و ندونی خو بزن اگه حامله باشی ک مراقب خودت باشی بهتراینکه ندونی ولی اونا ...

وای منم الان اینجوری ام دردای پریودی دارم در حالی که وقتی میخاستم پریود شم این دردارو نداشتم اصلا 

احتمالش بیشتر شد پس ، گر گرفتگی هم از علایمشه

اخه تو پریئودیم همینه خیلی لعنتیا علائمشون شبیه همه من یک بار هفت روز عقب زدم بعد بی بی زدم منفی بود دیگه تو این ۶.۷ ماه فقط همون شد دیگه نزدم خیلی روحیمو میبازم 

اخه تو پریئودیم همینه خیلی لعنتیا علائمشون شبیه همه من یک بار هفت روز عقب زدم بعد بی بی زدم منفی بود ...

بی بی بزن ایشالله هست اگه هم نبود هرچی خدا بخواد. تو اقدام بدنت داره آماده بارداری میشه عقب میزنی