2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 81 پست

یعنی من شنیدم ا نایب که اقدام کردن بعد از 10 از روز اقدامیشون تست انجام بدن نشون میده

خدایا کمکم کن بچه میخوام هر چی باشه دختر یا پسر کافیه سالم باشه همین انشاالله این ماه باردارباشم 🙏🙏🙏
من ماه قبل ۶ فروردین پرئیود شدم ولی این ماه هنوز نشدم و بشدتم علائم پرئیودی میاد میره  منم تو ا ...

مطمئن باش بارداری 

خدایا کمکم کن بچه میخوام هر چی باشه دختر یا پسر کافیه سالم باشه همین انشاالله این ماه باردارباشم 🙏🙏🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من ماه قبل ۶ فروردین پرئیود شدم ولی این ماه هنوز نشدم و بشدتم علائم پرئیودی میاد میره  منم تو ا ...

فردا بی بی بزن خبرشو بده 

خخخ واقعا نمیدونستما خوب شد بهم گفتین من هی میگفم کاربرای سایت چرا انقد سیکلاشون طولانیه نگو ازونموق ...

😂😂😂😂عجب 

چرا خانمی کمرنگ یا هاله دار نمیشه؟ آخه سفتی ودرد نوک سینه تقریبا یک هفته دارم با کمر درد و شکم من اص ...

مال من تا دو هفته جواب نداد ، حتی کمرنگ هم نمی شد ، بعد دو هفته که عقب انداختم کمرنگ نشون داد ، رفتم سونو گفت 9 هفته ته 

خدایا شکرت 
ممنون اگه مثبت بشه حتما. یعنی واقعا تا  ده روز بعد باید صبر کرد؟ پس چرا بعضی ها میگن چند روز قب ...

من ک میگم فردا بی بی بزن مثب میشه خیالت راحت 

بی بی ندارم عزیزم نمیدونم خودم همش فکر میکنم واسه تغییر اب و هواست  چون بی بی بزنم و منفی باشه ...

خدایی نکرده چیز دیگه ی باشه و ندونی خو بزن اگه حامله باشی ک مراقب خودت باشی بهتراینکه ندونی ولی اونایی ک باردار باشن و از روزش گذشت علائم پریودی و دردش و میگیرن مطمئن باش

مال من تا دو هفته جواب نداد ، حتی کمرنگ هم نمی شد ، بعد دو هفته که عقب انداختم کمرنگ نشون داد ، رفتم ...

اااای جانم چ خوب انشاالله منم اینجور باشم دعا کن توروخدا

احتمال داره باشی ، من تو این روزهام به غیر درد پریودی خیلی خسته و خواب آلود بودم ، هستی اینطوری ؟

خدایا شکرت 
خداکنه عزیزم خیلی میترسم 

انشاالله توکل بخدا قربون خدا برم اونایی که بچه میخوان بهشون نمیده اونایی که نمیخوان بهشون میده قربونت برم یه نگاه به ما کنم ❤❤❤❤