2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 81 پست
مرسی عزیز. الهی توام این ماه نی نی دار بشی همه ک منتظرن بشن من ک همه دعا میکنم آخه میدونم انتظار سخت ...

انشااااالله 😘😘😘😘

خدایا کمکم کن بچه میخوام هر چی باشه دختر یا پسر کافیه سالم باشه همین انشاالله این ماه باردارباشم 🙏🙏🙏
الان یعنی چند ماهه اینطوری میشی ؟ تو اقدامم هستی ؟

نه یک بار که رزیم گرفتم هفت روز عقب افتاد بعدا فهمیدم واسه رژیمم بود دیگه عقب ننداختم همش طبیعی نهایت یک دو روز 

ولی این دفعه ۶ روز شده اره من تو پرییودیام کلا بدنم داغ میشه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پس تخمک گذاریه عزیز اقدام کنین تا 21 همین طور انشالله مامان میشی اونم نی نی سالم و خوشگل با بارداری ...

انشاالله انشاالله

خدایا کمکم کن بچه میخوام هر چی باشه دختر یا پسر کافیه سالم باشه همین انشاالله این ماه باردارباشم 🙏🙏🙏
پس تخمک گذاریه عزیز اقدام کنین تا 21 همین طور انشالله مامان میشی اونم نی نی سالم و خوشگل با بارداری ...

میشه بگی دقیق کی با کی اقدام کنم

میتونیم یه روز درمیون باشه معمولا اقایون زود خسته میشن 

میتونیم یه روز درمیون باشه معمولا اقایون زود خسته میشن 

اره خانمی ی شب در میان خوبه چون اسپرم دو تا پنج روز تو بدن زن زنده میمونه. اون روز ک ترشحات زیاد شد شبیه سفیده تخم مرغ شده و خودتم میل جنسی بیشتر پیدا کردی اون روز تخمک گذاریه. میتونی از داروخانه کیت تخمک گذاری بگیری اونم کمک میکنه بهتون. از الان قرص آهن و مولتی ویتامین و کلسیم بخور 

اره خانمی ی شب در میان خوبه چون اسپرم دو تا پنج روز تو بدن زن زنده میمونه. اون روز ک ترشحات زیاد شد ...

مرسی عزیزم 

اره خانمی ی شب در میان خوبه چون اسپرم دو تا پنج روز تو بدن زن زنده میمونه. اون روز ک ترشحات زیاد شد ...

بعد اقدام تا نیم ساعت پا نشو اصلا زیر کمرت بالش بزار تا لعنت از زمین فاصله بگیره یعنی شیب ب سمت بالا بگیره ک اسپرم ها تندتر حرکت کنن. این روزا از چیزهای گازدار و کافیین زیاد استفاده نکن 

بعد اقدام تا نیم ساعت پا نشو اصلا زیر کمرت بالش بزار تا لعنت از زمین فاصله بگیره یعنی شیب ب سمت بالا ...

من هرموقع ک اقدامی دارم پامو بالا میگیرم تا 20 دقیقه خوبه یانه