2777
2789
عنوان

شوهر خسیس

333 بازدید | 37 پست

وقتی به شوهرم میگم واسم چیزی بخره همش میگه ندارم. دیشب یه مقدار پول از سرکار دادنش گفتم بریم یه چیز یا برا خودم بخر یا واسه نی نی. گفت پول نیست و نمیمونه بدهی دارم یکم. خب قبول دارم ولی من اصلا هیچ ازش پول توجیبی نمی گیرم هیچی هم نمی خره واسم. مناسبت هاهم هیچی. 

گاهی دلم میخواد خودمون یچیز واسه تو راهی مون بخریم ولی زیر بار نمیره. راستش احساس میکنم دلم داره میپوسه. 

کلا هروقت میخوام برم بیرون یچیز بخرم اونقدر ناراضیه که یه چیزیم میشه که نریم. امروز انقدر خون از دماغم رفت که بیحال شدم نرفتم. بهد سرشبی خواهرش زنگ زد پول میخواست رفت واسش کارت به کارت کرد.

خیلی دلم واسم خودم میسوزه. امشبم خیلی دلم گرفت.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نه اگه به زورم بگیرم چند روز بعد میگه پول نداریم بیار بدش. 

اونوقت این شخص بزرگوار تو خرجی خونه و خورد و خوراک و پوشاکو .... چجوریه ؟ 

اصلا اهل خرج کردن هست ؟ سفر یا تفریح میرید ؟ 

و اما در عالم رازیست ک جز به بهای خون فاش نگردد 

بمیرم الهی واسه دلت.به حالت التماس بهش نگو میخوام که فکر کنه بهش محتاجی.وقتی خبر داری پول داره برید بیرون بعد دم مغازه بهش بگو این میخوام واسم بخر،توی عمل انجام شده بذارش و با لوس بازی ازش بخواه.البته منم به دلم موند شوهرم واسه بچه تو راهیم چیزی بخره،واسه بچه خواهرش خرید اما واسه بچه ی خودش نه😔

سلام.ای بابا..اینکه چیز تازه ای نیس.من کلن بیشتر کارامو خودم انجام میدم.ن ارایشگاه میرم ن انچنان خرجی رو دست همسرم میدارم.ولی با این وجود اصلن خوشش نمیاد پول خرج کنه.میگم لباس بخریم میگه ن..هر چیزی بگم میگه ن..ب نظر من مردا باید ب تناسب بودجه خودشون ی مقداری پول ب همسرانشون بدن ک تو خرج کردن استقلال داشته باشن..ن اینکه باید همیشه باید بگیم پول بده پول بده..کاش میدادن حالااااااا

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤