2777
2789
عنوان

شوهر خسیس

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 37 پست
ماه به ماه دکتر میرم اونو میده. ولی لباسی چیزی بخوام نمی گیره. هرجا بخوامم برم خودش میبرتم

ای بابا پس تو لوازم مورد نیازتو چطور تهیه میکنی؟؟!! 

اینجوری ک نمیشه. بشین باهاش بحرف . شما الانم بچه تو راهی دارید. خود بچه هزارتا خرج داره. نمیتونه ک از زیر تمام مخارج شونه خالی کنه

اونوقت این شخص بزرگوار تو خرجی خونه و خورد و خوراک و پوشاکو .... چجوریه ؟  اصلا اهل خرج کردن ه ...

از وقتی عروسی کردیم فقط یکبار مشهد رفتیم. خوراکی خوب میخره ولی پوشاک از الان باید بگم شاید چند ماه بعد یه مانتو بخره

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

شاید بنده خدا واقعا نداره تو این گرونی چرخوندن زندگی خیلی سخته

ولی اگه میدونی داره ولی بهت نمیده یه روز که اومد خونه بشین با زبان باهاش صحبت کن بگو از این به بعد میخوام هر ماه فلان قدر بهم بدی خیلی نرم و با محبت بهش بگو متأسفانه خانوما اکثرا با عصبانیت و تندی یه دفعه شروع به غر زدن میکنن (مقدار پول ماهانه رو چیزی بگو که واقعا از دستش بر مییاد و اصلا براش سخت نیست)

موفق باشی😎

😎😍
بمیرم الهی واسه دلت.به حالت التماس بهش نگو میخوام که فکر کنه بهش محتاجی.وقتی خبر داری پول داره برید ...

منم دلم میسوزه. راستش مجردی کارکردم برادرم گفت پولتو بذار واسه سیسمونیت در اینده. الان با اونا مامانم داره میخره. ولی شوهرم نمیدونه. بعد یه دست لباسو زورش میاد بخره واسه من یا نی نی. منم دیگه دلم نمیره سیسمونی بخرم اخه اونم وظایفی داره

سلام.ای بابا..اینکه چیز تازه ای نیس.من کلن بیشتر کارامو خودم انجام میدم.ن ارایشگاه میرم ن انچنان خرج ...

خیلی بده منم قبلا خودم یسری کارامو میکردم الان نمیتونم. باردارم و ویار چیز خریدن دارم ولی هیچی نمی خره واسم😢 نمیدونم چرا اینجور شدم چیز نخرم عصبی میشم

از وقتی عروسی کردیم فقط یکبار مشهد رفتیم. خوراکی خوب میخره ولی پوشاک از الان باید بگم شاید چند ماه ب ...

ببین شرایطت خیلی سخته ولی دلیل نمیشه کلا کوتاه بیای خرج بتراش 

ببین اگر شرایط مالیش اوکی نیس از چیزای کوچیک شروع کن حتی شده ی جوراب قدم قدم برو جلو اگرم میبینی داره و بهت نمیده جدی تر باش و بگو من انقدر پول میخوام بالاخره بهت میده 

باید از ی جایی شروع کنی دیگ وگرنه بعدها ک بچه بیاد اذیت میشی 

و اما در عالم رازیست ک جز به بهای خون فاش نگردد 
شاید بنده خدا واقعا نداره تو این گرونی چرخوندن زندگی خیلی سخته ولی اگه میدونی داره ولی بهت نمیده یه ...

به هرزبونی بوده گفتم به لوس بازی و زبون خوش. هیچ وقتم به تندی نگفتم. دیشب دیدم داره گفتم بهش. امروز حالم بدشد نرفتم بعد رفت داد خواهرش. خیلی دلم سوخت واسه خودم

منم دلم میسوزه. راستش مجردی کارکردم برادرم گفت پولتو بذار واسه سیسمونیت در اینده. الان با اونا مامان ...

عزیزم میگم که من شوهرم هیچی واسه بچم نخرید.حتی یادمه لباس بارداری هم با مامانم بودیم مامانم گفت واسش بخر اونم خرید.من دیگه سر پول باهاش بحث نمی کنم.وقتی چیزی توی خونه نداریم پیام میدم بخره.پول هم وقتی میخوام میگم هیچی پول ندارم،میترسم وقتی بیرونم یهو اتفاقی بیفته پول لازم شم.الانم از اول ماه میرم سرکار،با خودم تصمیم گرفتم حقوقم زودی طلا بخرم تا نگه خودت پول داری خرج کن.

عزیزم میگم که من شوهرم هیچی واسه بچم نخرید.حتی یادمه لباس بارداری هم با مامانم بودیم مامانم گفت واسش ...

خدا ازشون نگذره. اخه زن با این همه کار بره سرکار. خب میموندیم خونه بابامون

به من دروغ میگه که داده. چندوقت پیشم به باباش داد. فقط من اضافیم زورش میاد بده

اخی دوست منم این مشکلو داشت ولی قبل بچه دار شدن جدا شد از همسرش

واقعا سخته اینطوری در ت میکنم عزیزم 

نمیشه به همسرت بگی یه حساب مشترک باز کنید تا خودتم تو جریان خرجا باشی و بدونی واقعا پولی که میده به خانوادش برمیگرده یا نه؟؟؟

اخه واقعا تو ذهنم نمیگنجه کسی به خانوادش اینجوری مول بده وقتی خانومش نیاز داره

خانوادش دستشون تنگه؟؟؟

خدا ازشون نگذره. اخه زن با این همه کار بره سرکار. خب میموندیم خونه بابامون

من عاشق کارمم و از وقتی که میرم حالم خیلی بهتر شده و احساس مهم و مفید بودن می کنم.من خودم دوست داشتم برم سرکار وگرنه شوهرم ته دلش راضی نبود و نیست.