2777
2789
من 14 تا اچ ام جی زدم حجم تخمدانم بالای 130 سی سی هست  دکتر بهم اچ سی جی نداد گفت تخمدانت پاره ...

منم 14 تا زدم ولی تخمکم رشد نکرد و باید اندازش 14 به بالا میشد بخاطر همین به من یه آمپول قوی تر به نام گونال اف داد اونو که زدم تخمک رشد کرد و باردار شدم یعنی عملا 14 تا آمپول روم هیچ تاثیری نداشت و بی فایده بود 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اسمش نمیدونم ولی خواهرم آمپول تحریک تخمدان زده دیروز سوالت چیه عزیزم؟اون میخواد آی یو آی کنه

ان شاالله که نتیجه بگیره

من 14 تا اچ ام جی زدم حجم تخمدانم بالای 130 سی سی هست 

دکتر بهم اچ سی جی نداد گفت تخمدانت پاره میشه

4 تا دیگه اچ ام جی داد که بازم بزرگ بشن خودشون ازاد بشن

میخوام بدونم با اچ ام جی هم تخمک آزاد میشه؟ یا همینجوری بزرگ شده میمونن؟

... 🌱
همه فولیکولام با هم رشد کردن بخاطر همین تخمدانم بزرگ شد بزرگتریناشون 18 و 17.5 بودن سمت راست سمت چ ...

من ۶تا زدم روز ۱۴ فولی هام ۱۶ و ۱۵ و ۱۴ و ۱۳ و ۱۲

دوتا دیگه همون شب زدم و روز ۱۷ پریود که سونو دادم دوتا از بزرگا سایزشون به حداکثر رسیده بود و آزاد شده بود

اگر درد غیر طبیعی داری برو اورژانس بیمارستان زنان و بگو چه دارویی مصرف کردی که ببینن علائم هایپر شدن رو داری یا نه

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
منم 14 تا زدم ولی تخمکم رشد نکرد و باید اندازش 14 به بالا میشد بخاطر همین به من یه آمپول قوی تر به ن ...

بعد گونال اف دیگه سونو ندادی؟ امپول دیگه ای هم مثل اچ سی جی نزدی؟ 

بدن منم دیر جواب میده

... 🌱
ان شاالله که نتیجه بگیره من 14 تا اچ ام جی زدم حجم تخمدانم بالای 130 سی سی هست  دکتر بهم اچ س ...

فولیکول وقتی به سایز حدود ۲۳ برسه خودش آزاد میشه نگران نباش

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
من ۶تا زدم روز ۱۴ فولی هام ۱۶ و ۱۵ و ۱۴ و ۱۳ و ۱۲ دوتا دیگه همون شب زدم و روز ۱۷ پریود که سونو دادم ...

الحمدلله که باردار شدی گلم

درد غیر عادی نیست به دکترم گفتم در چه حد درد دارم فقط میترسم ازاد نشن و همینطور بمونه

شما دوباره اون دوتا اخری رو همون اچ ام جی زدی؟ اچ سی جی نزدی برا ازاد شدن؟ 

... 🌱
بعد گونال اف دیگه سونو ندادی؟ امپول دیگه ای هم مثل اچ سی جی نزدی؟  بدن منم دیر جواب میده

چرا بعد کنار اف تخمکام رشد کرد و 18 شد بعد یه آمپول دیگه بهم داد گفت سر ساعت بزن و نه شب زدم صبحشم رفتم ای یو ای 

ان شاالله که نتیجه بگیره من 14 تا اچ ام جی زدم حجم تخمدانم بالای 130 سی سی هست  دکتر بهم اچ س ...

وای عزیزم خیلی تخصصیه من نمیدونم ولی ایشالا بزودی بچه دار میشی وخبرش به ما میدی،خواهر من فولیکول هاش با یه بار تزریق ۲۱ میشه شوهرش مشکل داره متاسفانه شکل اسپرماش مشکل داره یه بار دیگه هم آی یو آی کرده ونگرفته ایشالا که اگه به صلاحشه بگیره واگه زندگیشون دوامی نداره نگیره

من 14 تا اچ ام جی زدم حجم تخمدانم بالای 130 سی سی هست  دکتر بهم اچ سی جی نداد گفت تخمدانت پاره ...

عزیزم آمپولhmjتخمک درتخمدان روبالغ میکنه وآمپول hcj تخمک روآزاد.حالاحتمادکترت یه چیزی میدونه که گفته تخمدانت پاره میشه.

وتخمک که بالغ شد خودش آزادمیشه دیگه نگراننباش منم زدم

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘
وای عزیزم خیلی تخصصیه من نمیدونم ولی ایشالا بزودی بچه دار میشی وخبرش به ما میدی،خواهر من فولیکول هاش ...

ان شاالله ممنونم گلم

ان شاالله که خواهر شما هم نتیجه بگیره و خدا بهش نی نی سالم و صالح بده

... 🌱
عزیزم آمپولhmjتخمک درتخمدان روبالغ میکنه وآمپول hcj تخمک روآزاد.حالاحتمادکترت یه چیزی میدونه که گفته ...

البته من براآزادشدنشhcjزدم.

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘

۱۴تاخیلی زیادزدی 

شکستم انقدرآهسته که صدای شکستنم کسی راآزارنداد....صدای شکستنم رافقط دیوارهای اتاقم شنیدند...صدای شکستنم راقلم وکاغذشنیدندوشعرپس دادند....صدای شکستنم را خداشنیدوسکوت جواب داد...می دانی ؟؟؟فقط بغض میکنم...این سخت ترازهرچیز هست بهص ض داشته باشی بخندی ...خیالت راحت ازدرون شکستم....صدای شکستنم راهیچ کس نفهمید