2777
2789
عزیزم آمپولhmjتخمک درتخمدان روبالغ میکنه وآمپول hcj تخمک روآزاد.حالاحتمادکترت یه چیزی میدونه که گفته ...

اره توکل به خدا

من یه بار دیگه هم با امپول باردار شدم سقط کردم

اون موقع تخمدانم زود جواب داد برا ازاد شدن بهم اچ سی جی دادن 

این دفه ندادن نگران شدم ازاد میشن بدون اون امپول یا نه

... 🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الحمدلله که باردار شدی گلم درد غیر عادی نیست به دکترم گفتم در چه حد درد دارم فقط میترسم ازاد نشن و ...

آره دوتای آخری هم hmgبود چون دکتر گفت ۱۶ خیلی خوب نیست دوتا دیگه مینویسم که بزرگتر بشه

قرار بود ای یو آی بشم ولی روز ۱۷ گفت آزاد شدن و دیگه نشد ای یو آی کنم و طبیعی اقدام کردم

همون روز ناراحت شدم که ای یو آی کنسل شده، از دکترم پرسیدم چرا خودشون ازاد شدن؟ گفت  فولی به  بالای ۲۳ برسه خودش آزاد میشه و اون دوتا آمپول اخری تاثیر زیادی گذاشته و فولی ها احتمالا به ۲۳ رسیدن و آزاد شدن خودشون

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
واقعا؟ من فکر میکردم تا نهایت ازاد شدنش باید امپول باشه تا تحریک بشه

حتی ۲سال پیش هم که آی یو آی کردم سونو روز ۱۴ که شدم یه تست گرفتن و گفتن تخمک در حال ازاد شدنه و نیاز نیستhcgتزریق کنی

میخوام بگم بدون hcgهم ازاد میشه، مگه اینکه سایزش خوب نباشه

اره توکل به خدا من یه بار دیگه هم با امپول باردار شدم سقط کردم اون موقع تخمدانم زود جواب داد برا ا ...

من باراول فقط hcj زدم تاآزادبشن اون موقع یدونه فولیکول داشتم.

ولی بعدش لتروزول خوردم همراهش فککنن چهارتاhmjزدم وبعدشم همزمان دوتاhcj .اون موقع هم پنجتافولیکول بالغ داشتم.

ولی درموردشماحتمادکترت تحربه داره که hcj ننوشته نگراننباش

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘
آره دوتای آخری هم hmgبود چون دکتر گفت ۱۶ خیلی خوب نیست دوتا دیگه مینویسم که بزرگتر بشه قرار بود ای ...

آهان 

الحمدلله عزیزم، خدا برات نگه داره

برای منم دعا کن

الان دوقلو داری؟

... 🌱
ان شاالله نه ای یو ای ندارم

منم مشکل دیگه ای نداشتم میتونستم طبیعی باردارشم ولی دکترم گفت چون بدنت دیر جواب داده پیشنهاد میکنم که ای یو ای کنی که احتمال بارداری هم بره بالا 

آهان  الحمدلله عزیزم، خدا برات نگه داره برای منم دعا کن الان دوقلو داری؟

نه عزیزم خودمم فکر میکردم دوقلو بشه اما یه دونه اس فسقلی

انشالله شمام همین ماه نتیجه بگیری😍

به امید خدا  ممنونم که جواب دادی گلم 🌹

خواهش میکنم عزیزم انشاالله نتیجه میگیری برامنم دعاکنین دوستان.

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘