2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غذاهای.رژیمی#  

کیک رژیمی‌ شکلاتی 

• یک پیمانه آرد شیرینی پزی (حدود 120 گرم)
  • 6 قاشق غذاخوری پودر کاکائو ترجیحا تیره (حدود 30 گرم یا کمی بیشتر)
  • نصف قاشق چای خوری جوش شیرین و نمک
  • یک پیمانه شکر یا پودر قند (کمی بیشتر از مقدار آرد مصرفی)
  • نصف فنجان ماست شیرین یا طعم دار یا ایسلندی (حدود 60 تا 70 گرم)
  • آب 150 میلی لیتر
  • 60 گرم کره بادام زمینی یا کره فندق یا مارگارین
  • دو قاشق چایخوری عصاره وانیل خالص به شکل مایع (اگر در دسترس نبود یک قاشق چایخوری سر خالی پودر وانیل استفاده کنید)

آرد ، پودر کاکائو ، جوش شیرین ، نمک و شکر را در آن ریخته بخوبی با هم مخلوط میکنیم.

در یک کاسه دیگر کره (نرم باشد یا روی حرارت غیر مستقیم ذوب کنید) ، آب ، وانیل (اگر از پودر استفاده میکنید در مرحله اول با مواد مخلوط کنید) و ماست را ریخته و حسابی هم بزنید تا بافت یک شکلی پدید آورند.

اکنون کاسه حاوی مواد خشک را به آرامی داخل کاسه دوم ریخته و هم بزنید. توجه کنید که بیش از حد میکس نکنید چراکه جلوی پف کردن کیک را میگیرد. همین که مواد بخوبی با هم ترکیب شوند حالت ایده آل ماست. در نهایت مایع کیک بدست آمده را داخل ظرفی که از قبل چرب کرده بودیم ریخته و آنرا به مدت حدود 25 دقیقه در فر میپزیم.

درجه ی حرارت ۱۸۰ درجه

☺کالری در هر سهم. ۱۰۰ کالری☺

❤خدایا کمک کن❤( دیرتر بِرنجَم)*(زودتر‌ بِبَخشم)*(کمتر قضاوت کنم)*(بیشتر فرصت دَهَم)
فقط با مهدیه تو ی هشتک بزارین دیگه کلا تغذیه و غذاهای رژیمی ی هشتک باچه🙈🙈🙈🙈

😂😂دیگه بلد نبیدم تو یه هشتک بگذارم 

❤خدایا کمک کن❤( دیرتر بِرنجَم)*(زودتر‌ بِبَخشم)*(کمتر قضاوت کنم)*(بیشتر فرصت دَهَم)

مراقبت.پوستی#  

طرز تهیه ریمل خونگی و تقویت کننده مژه 

ده عدد بادام را آسیاب کرده تا پودر شود و بعد پودر را روی گاز میگذاریم و آنقدر تفت میدهیم تا کاملا سیاه و سوخته شود بعد مقدار خیلی کمی روغن کرچک اضافه میکنیم تا به حالت خمیر سفتی شود و با استفاده از چدتکه ریمل میکنیم 😘

به جای هشتک خودت همون هشتک مهدیه رو بنویس بالاش دیگه تو که خنگ نبیدی🤣🤣🤣🤣🤣🤣

😂😂😂بازم نَوَفَهمیدم😆😆😆

تغذیه#  

کیک رژیمی‌ شکلاتی 

• یک پیمانه آرد شیرینی پزی (حدود 120 گرم)
  • 6 قاشق غذاخوری پودر کاکائو ترجیحا تیره (حدود 30 گرم یا کمی بیشتر)
  • نصف قاشق چای خوری جوش شیرین و نمک
  • یک پیمانه شکر یا پودر قند (کمی بیشتر از مقدار آرد مصرفی)
  • نصف فنجان ماست شیرین یا طعم دار یا ایسلندی (حدود 60 تا 70 گرم)
  • آب 150 میلی لیتر
  • 60 گرم کره بادام زمینی یا کره فندق یا مارگارین
  • دو قاشق چایخوری عصاره وانیل خالص به شکل مایع (اگر در دسترس نبود یک قاشق چایخوری سر خالی پودر وانیل استفاده کنید)

آرد ، پودر کاکائو ، جوش شیرین ، نمک و شکر را در آن ریخته بخوبی با هم مخلوط میکنیم.

در یک کاسه دیگر کره (نرم باشد یا روی حرارت غیر مستقیم ذوب کنید) ، آب ، وانیل (اگر از پودر استفاده میکنید در مرحله اول با مواد مخلوط کنید) و ماست را ریخته و حسابی هم بزنید تا بافت یک شکلی پدید آورند.

اکنون کاسه حاوی مواد خشک را به آرامی داخل کاسه دوم ریخته و هم بزنید. توجه کنید که بیش از حد میکس نکنید چراکه جلوی پف کردن کیک را میگیرد. همین که مواد بخوبی با هم ترکیب شوند حالت ایده آل ماست. در نهایت مایع کیک بدست آمده را داخل ظرفی که از قبل چرب کرده بودیم ریخته و آنرا به مدت حدود 25 دقیقه در فر میپزیم.

درجه ی حرارت ۱۸۰ درجه

☺کالری در هر سهم. ۱۰۰ کالری☺

تغذیه#  

کیک رژیمی  (کیک اسفنجی)

تخم مرغ ۲ عدد 

شیره ی خرما یا انگور‌.۱/۲ پیمانه

وانیل ۱/۲ق م

آرد سفید۷۵ گرم 

آب جوش ۱ق غ

تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و ۱۰ دقیقه با همزن بزنید تا پف کند و پوک شود. ممکن است سرعت همزن تان کم باشد و برای پف کردن تخم مرغ ها، زمان بیشتری نیاز داشته باشید.

شیره، وانیل و آب جوش را به تخم مرغ های پوک شده اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید.

آرد و بکینگ پودر را در ظرفی جداگانه مخلوط کنید و سه بار الک کنید تا کیک به خوبی پف کند.

آرد و بکینگ پودر مخلوط شده را به ظرف تخم مرغ ها اضافه کنید. فراموش نکنید که باید آرد را اندک اندک وارد مواد کنید و به آرامی با دست و به کمک لیسک هم بزنید. بهتر است موقع مخلوط کردن مواد، دست تان را دور ظرف و در یک جهت بچرخانید.

قالب مناسب را چرب کنید و روی آن آرد بپاشید تا راحت تر جدا شود. مواد را داخل قالب بریزید و به مدت نیم ساعت در فر بگذارید.   (با حرارت ۱۸۰ )

☺کل کالری این کیک ۴۴۰ کالریه☺