2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@علاحه     سالاااار 😌 ای البالو  🍒🍒 ای شفتالو 🤔🤔به جاش موز میذارم نمیدونم چی ...

سلاااام عجقم😘😘😘😘😘😘

اینجا کجا بید ؟ من کی بیدم ؟ 

تاپیک قبلی چییییی شد ؟؟؟؟؟؟؟؟ 

@علاحه   الهه جون عزیزم جواب آزمایش ات چی شد؟ان شالله که نرمال بوده😊

سلام بهار جونم ممنون عزیزم 😘

قندم نرمال بود ولی گفت کم خونی و لب مرزی  

یه قرص ویتامین داد امروز حال نداشتم برم تا داروخونه فردا بگیرم ببینم چیه 

امروز رفتم پیش دکترم میخواستم بگم چرا من تهوع و علائم ندارم تو انتظار که نشسته بودم منشیش اسفند دود کرد انقدررر حالم بد شد میخواستم همه جا رو شکوفه بارون کنم 😅😅😅 دیدم نه انقدر هم بدون علائم نیستم 😝

خلاصه که ملز دارم انقدر گفتم تهوع گرفتم که ☹️☹️

سلاااام عجقم😘😘😘😘😘😘 اینجا کجا بید ؟ من کی بیدم ؟  تاپیک قبلی چییییی شد ؟؟؟؟؟؟؟؟&nbs ...

سلام مادر 😚😚😚😚اینجا منزل جدید بیده😝😝😝😝حسود بخولایی که کلمه ی خَصوصی به ماتحتشون فشار اورده بود ایییینگد گزارش زدن ک ترکوندنش🤣🤣🤣🤣البته داشتیم در مورد تشریح اسکات زدن گودزیلای من هم سخن میگفتیم😝😝😝😝😝😝

خدایا توبه😯😯

😊
امروز رفتم پیش دکترم میخواستم بگم چرا من تهوع و علائم ندارم تو انتظار که نشسته بودم منشیش اسفند دود ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

ملضوووو هی گفتم با بی حسیت حال کن اییینگد صداش کردی اومد حالا خوب شدددد😝😝😝😝

😊
سیلوم عسیسم 😘 وااااااا بترکن چه حسودن 😒🔫 حسودای_گوجو_صفت#  ‍. ‍

میبینی چش ندارن ما تربچه داران رو دور هم ببینن☹☹بهتر شد ترکید ۶۰۰۰ تا بازدید داشت بدرد نمیخورد دیگه😝😝😝😝😝😝

😊

[QUOTE=88569800]میبینی چش ندارن ما تربچه داران رو دور هم ببینن☹☹بهتر شد ترکید ۶۰۰۰ تا بازدید داشت بدرد نمی

به یه وَرِت که خال داره حکم سپه سالار داره 😂

تازه یکی هم برات تاپیک زده بود میگفت فکر کرده خیلی شاخه دیدم خیلی از تاریخ تاپیکش میگذره وگرنه میرفتم چندتا چیز میگفتم فرار میکردم 😂😂