2777
2789
اخه من ی جاهایی دیدم میگن باید دراز نشست رو کند بری که سفت بشه ی جا میکن تند بری بهتر میشه گیج شدم ن ...

کند با وزنه و فشار زیاد بیشتر واسه سیکس‌ پکه‌ شهرزاد جونی‌ .تو باشگاه زیاد میرن‌ که من ندوست‌ من هم عضله ها رو تقویت‌ میکنم هم باز هم چربی سوزی با حرکت تند ‌

❤خدایا کمک کن❤( دیرتر بِرنجَم)*(زودتر‌ بِبَخشم)*(کمتر قضاوت کنم)*(بیشتر فرصت دَهَم)
[QUOTE=88522319]🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣خیلی مسخرس چنان میلرزه که نگو  من میگم از شوک سرما یه دفعه کچل نش ...

🤣🤣🤣🤣🤣

❤خدایا کمک کن❤( دیرتر بِرنجَم)*(زودتر‌ بِبَخشم)*(کمتر قضاوت کنم)*(بیشتر فرصت دَهَم)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صبحونه که شیرقهوه و شکلات تلخ ده گرم با دو عدد خرما و ی چای

میانوعده سیب 

ساعت ۱۲ ی ذرت آب پز 

ساعت ۵بعدازظهر ۱۲۵گرم استیک و بروکلی و کلم آب پز

ساعت ۶دمنوش دارچین و زنجبیل

کند با وزنه و فشار زیاد بیشتر واسه سیکس‌ پکه‌ شهرزاد جونی‌ .تو باشگاه زیاد میرن‌ که من ندوست‌ ...

پس منم همون تند میرم شیررر باشم سفتش کنم و تقویت   دیگه سیکس پک سرمو بخوره😂😂😂

😊
زحمت من از همتون بیشتره بوده پس بیتلبیتای گلابی  من ساعت شنیم باید بادسنج پرکنم کمر خالی کنم با ...

نخیرم تو خیلی خوبی منه بیچاره که بتلاتنه کوچیک باید فرم بدم پایین تنه هم که باید فرم بگیره افتاده کمرم که دیگه نگو با این شکم و زیرشکم اویزون😥😥😥😥

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀
زحمت من از همتون بیشتره بوده پس بیتلبیتای گلابی  من ساعت شنیم باید بادسنج پرکنم کمر خالی کنم با ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

همیشه بیاد نعماتتون باشید😉😉😉😉😉

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀
@علاحه   الهه جون عزیزم جواب آزمایش ات چی شد؟ان شالله که نرمال بوده😊

بهار دوتا سوال تخصصی

یکی اینکه تو اون لوسیون بدن که گفتی با نمک دریاست میشه ژل آلوئورا طبیعی هم اضافه کرد؟

دوم اینکه تا حالا ژله طبیعی الوئورا رو با چیز دیگه ای غیر از خیار ترکیب کردی چند روز بمونه خراب نمیشه؟مثلا با ویتامین ای یا روغن نارگیل؟🤔

😊