2777
2789
نمیدونم به چه دلیل از شوهرم بدم میاد وقتی میاد دوست دارم به من نزدیک نشه الان سه ماه هست ازش بیزارم ...

به نظرم برو پیش مشاور .من خیلی با افسردگی جنگیدم اما بازم خیلی وقتا میاد سراغم منم میخوام برم حتما

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شایدزیادی لوست کرده!!!! من از خدامه شوهرم اونجوری بود.قدرشو بدون.به بچه هاتم رحم کن  گناه دارن. ...

قبلا اینطوری نبودم فقط سه ماه روز به روز دارم بدتر میشم دیگه حتی نمیخوام به من زنگ بزنه

سربلندی کشورم و جوانان کشورم آرزوی قلبی من است🌹
نمیدونم به چه دلیل از شوهرم بدم میاد وقتی میاد دوست دارم به من نزدیک نشه الان سه ماه هست ازش بیزارم ...

فقط برو پیش مشاور عزیزم .شایدم هورمون های بدنت به هم ریخته که این طوری شدی برو دکتر

قبلا اینطوری نبودم فقط سه ماه روز به روز دارم بدتر میشم دیگه حتی نمیخوام به من زنگ بزنه

بنظرم هم برو پیش دعانویس هم برو پیش مشاور.حتما برو هردو رو همزمان.گناه دارن خانوادت.

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
فقط برو پیش مشاور عزیزم .شایدم هورمون های بدنت به هم ریخته که این طوری شدی برو دکتر

قبلا برای اومدنش میرفتم آرایشگاه به قول بچه ها خودم را خوشکل میکردم ولی الان آرزو میکنم بگه این هفته نمیام 

قبلا برای اومدنش میرفتم آرایشگاه به قول بچه ها خودم را خوشکل میکردم ولی الان آرزو میکنم بگه این هفته ...

ادم وقتی اینجوری میگه که شوهرش اذیتش کنه.البته محبت زیادی میتونه دلیلی باشه.

یعنی مشاور برم حالم خوب میشه از خستگی بیرون میام از این حس کسلی که دارم خارج میشم دوست دارم بخندم ولی به جای خندیدن اشک میاد سراغم از بس به بچه ها گفتم سر و صدا نکنید من حوصله ندارم سرم درد میکنه تا میخواد از چشم اشک بیاد میرن اتاق و آروم یه گوشه میشینن 

دلم به حال بچه هات سوخت طفلیا.شایدم آهنی ویتامینی کم داری که بیحوصله شدی.خلاصه برو دکتر ومشاور .