2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره عزیزم چرا که نه

من شوهرم یه شهر دیگه کار میکنه اما از دوری شوهرم نه دلگیر نیستم  چون وقتی پیشمه خدا خدا میکنم زود بره دو تا بچه دارم با بچه ها سرم رو گرم میکنم اما حقیقت این هست که من حتی نمیتونم حرف دلم رو به کسی بگم از وقتی ۱۴ سالم شد خودم را تنها دیدم دیگه از کار خونه هم خسته شدم دوست دارم یکی پیدا بشه مواظب بچه هام باشه دیگه حتی از کلمه مامان هم بیزار شدم 

از ته قلبم آرزو دارم بمیرم 

میخوام راحت شم از این زندگی 

حتی دوست دارم الان بیفتم گوشه بیمارستان و دیگه به خونه نیام

خستم خیلی خستم 

سربلندی کشورم و جوانان کشورم آرزوی قلبی من است🌹

کاش قلبم قدرت باز گو کردن داشت 

کاش میتونستم سرم را بزارم روی شونه کسی و درد و دل کنم 

کاش بتونم از این زندگی فرار کنم

من شوهرم یه شهر دیگه کار میکنه اما از دوری شوهرم نه دلگیر نیستم  چون وقتی پیشمه خدا خدا میکنم ز ...

خدانکنه عزیزم به نظر من باید بیشتر به خودت برسی بچه هات چندسالشونه؟ یه وقتا بسپرشون به کسی واسه خودت برو کلاسی چیزی خودتو وقف بچه و خونه زندگی نکن

من شوهرم یه شهر دیگه کار میکنه اما از دوری شوهرم نه دلگیر نیستم  چون وقتی پیشمه خدا خدا میکنم ز ...

عزیزم تو افسردگی داری ببین مشکل اولیه ت از کجاس  بخدا همه تو زندگی هاشون مشکل دارن من خودم هرچن مدت یه بار به قول تو ارزوی مرگ میکنم  ولی شما دو تا بچه داری باید به اینده بچه هات فک کنی .

فک کن دوتا بچه ت دارن تو دامن تو بزرگ میشن یه جوری رفتار کن و تربیتشون کن که بزرگ که شدن نشن یه ادم افسرده و اذیت  شن .اگه می تونی حتما برو پیش سه مشاوره ای چیزی حد اقل تخلیه که میشی

چرا اینجوری میگی!!!!نگو توروخدا.بچه هات گناه دارن بهت احتیاج دارن.حتما افسردگی گرفتی.اینقد تلقینای بد نکن .ارتباطتو بیشترکن تفریح کن

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
کاش قلبم قدرت باز گو کردن داشت  کاش میتونستم سرم را بزارم روی شونه کسی و درد و دل کنم  ک ...

خب بگو.هرچی تو دل داری بگو ماهستیم.بگو.خیلی ناراحتمکردی بخدا.ضعیف نباش

عزیزم خدا نکنه انشاالله که همیشه سلامت باشید اینجوری نگو هیچی به اندازه سلامتی ارزش نداره. منم یه عمر تنها بودم مجرد که بودم مامانم همش پیش خواهرام میگفت همه ازدواج ازدواج کردن واسه این خواستگار میاد نمیدونم چرا جور نمیشه. الان هم بچه ندارم مامان همش میگه همه بچه دارن مردم شانس دارن دیگه همش تو جمع میگه خدا به اینم بچه بده آبرو نذاشته برام

تا حالا شده از شوهر تون فراری باشید  از زندگی کردن باهاش خسته بشید

مهربونه خیلی هم دوستم داره 

ولی من دارم ازش فرار میکنم 

اون بیقرار منه ولی من هیچ حسی بهش ندارم فقط میخوام من رو راحت بزاره حتی دیگه دوست ندارم بهم ابراز عشق کنه

خدانکنه عزیزم به نظر من باید بیشتر به خودت برسی بچه هات چندسالشونه؟ یه وقتا بسپرشون به کسی واسه خودت ...

دخترم هفت ساله هست و پسرم جهار

تا حالا شده از شوهر تون فراری باشید  از زندگی کردن باهاش خسته بشید مهربونه خیلی هم دوستم داره& ...

عزیزم برو پیش مشاور مشکلت حل میشه خدا رو شکر که میگی شوهر خوبیم داری مشکلت چیه پس

تا حالا شده از شوهر تون فراری باشید  از زندگی کردن باهاش خسته بشید مهربونه خیلی هم دوستم داره& ...

عزیز افسردگی داری حتما برو روانشناس منم خودم افسردگی شدید دارم شوهرم خوبه ولی به خودم که نگاه میکنم میبینم که مردم دیگه شبیه زنده ها نیستم منم میخوام برم روانشناس. قشنگ درکت میکنم حتما برو روانشناس 

شایدزیادی لوست کرده!!!! من از خدامه شوهرم اونجوری بود.قدرشو بدون.به بچه هاتم رحم کن  گناه دارن.شوهرتم گناه داره خدا رو خوش نمیاد.میگم نکنه جادوت کردن؟تو دور وبرتون دارین ازینجور چیزا؟

عزیزم برو پیش مشاور مشکلت حل میشه خدا رو شکر که میگی شوهر خوبیم داری مشکلت چیه پس

نمیدونم به چه دلیل از شوهرم بدم میاد وقتی میاد دوست دارم به من نزدیک نشه الان سه ماه هست ازش بیزارم بدون دلیل این بزرگترین عذابه برای من دوست دارم بمیرم خستم خیلی خستم نمیخوام دیگه پیشم باشه دوست دارم با بچه ها برن یه جای دیگه بدون من