پسرعموتون ازدواج کرده حالا؟بنظرمن اگه پسرعموتون هم شما رو میخاست نیاید به حرف اینو اون وبخاطر بچه از ...
هنوز ازدواج نکرده و الان تنهای تنها توی یه کشور غریب زندگی میکنه اون رفت یه کشور دیگه که پدر و مادرش راضی بشن و باعث تنهایی بیش از حد من شد و اشنایی با شوهرم و بعد من ازدواج کردم چون واقعا تنها بودم نیاز به یه پناه داشتم و یه آغوش برای آرام شدن ومن عهد شکستم ولیاون هنوز عهدش را نشکسته
مگه اینجا نی نی سایت نمیبینی بچه ها میان چیامیگن بیچاره ها.یاشوهرشون کتک میزنه یا پول نمیده یا خیانت ...
میدونم همه آرزوی شوهری مثل من دارن ولی من تازگی ها دیگه از زندگی بیزار شدم نه از شوهرم فقط میخوام تنها باشم و گریه کنم فقط خودم تنها حتی دیگه دوست ندارم بچه ها کنارم باشند
میدونم همه آرزوی شوهری مثل من دارن ولی من تازگی ها دیگه از زندگی بیزار شدم نه از شوهرم فقط میخوام تن ...
خب بخاطر اینهمه افکارمنفی که لخودت تلقین میکنی!بخاطر اون رویاهاییس که همش باپسرعموته.اینا ذره ذره هم خودتو هم زندگیتو نابود میکنن.تادیرنشده خودت نجات بده وازین افکارمنفی خودتو بکش بیرون.چون هیچ مسکل ودغدغه ای نداری میری تو این افکار.نکن عزیزم حیفی
وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!