2777
2789
پسرعموتون ازدواج کرده حالا؟بنظرمن اگه پسرعموتون هم شما رو میخاست نیاید به حرف اینو اون وبخاطر بچه از ...

هنوز ازدواج نکرده و الان تنهای تنها توی یه کشور غریب زندگی میکنه اون رفت یه کشور دیگه که پدر و مادرش راضی بشن و باعث تنهایی بیش از حد من شد و اشنایی با شوهرم و بعد من ازدواج کردم چون واقعا تنها بودم نیاز به یه پناه داشتم و یه آغوش برای آرام شدن  ومن عهد شکستم ولیاون هنوز عهدش را نشکسته

سربلندی کشورم و جوانان کشورم آرزوی قلبی من است🌹
مگه اینجا نی نی سایت نمیبینی بچه ها میان چیامیگن بیچاره ها.یاشوهرشون کتک میزنه یا پول نمیده یا خیانت ...

میدونم همه آرزوی شوهری مثل من دارن ولی من تازگی ها دیگه از زندگی بیزار شدم نه از شوهرم فقط میخوام تنها باشم و گریه کنم فقط خودم تنها حتی دیگه دوست ندارم بچه ها کنارم باشند

سربلندی کشورم و جوانان کشورم آرزوی قلبی من است🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هنوز ازدواج نکرده و الان تنهای تنها توی یه کشور غریب زندگی میکنه اون رفت یه کشور دیگه که پدر و مادرش ...

عزیزم الان از کجا معلوم اون بخاطر شما ازدواج نکرده؟؟؟الان خیلیا هستن که ازدواج نمیکنن وبرا همون سن ازدواج رفته بالا.باایتکه همه چیز دارن و شرایطشون کاملا مهیاست برا ازدواج اما نمیکنن.مطمین باش اونم اونجا داره باخوبی وخوشی زندگی میکنه و خوش میگذرونه وتوهم داری الکی غصه میخوری.تازه گیریم من اشتباه فکرمیکنم.حماحالاتودیگه خودت تنهانیستی ازدواج کردی وتعهد داری وشرایطتت باپسرعموت کلملامتفاوته.اون آزاده هرجور خودش دلش خاست زندگی کنه اما تونه.چون توبغیر خودت مسئولیت ۳نفر دیگه هم باهاته.گناه اونا چیه؟اونا چرا باید تقاص پس بدن؟پس بهتره خودخواهی رو بذارکنار.خدا مهربونه دوستت داسته صلاحتو خاسته.ببین تنهاچیزی که میتونم بهت بگم اینه:بخدا قدر شوهرتو بدون.خوشبحالت که خودتم احساس کردی که چقد دوستت داره.اینو هنه تجربه نمیکنن.دیگه چی میخای.یه آدم تو زندگی جز محبتو احترامو عشق هیچی از طرفش نمیخاد.

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
میدونم همه آرزوی شوهری مثل من دارن ولی من تازگی ها دیگه از زندگی بیزار شدم نه از شوهرم فقط میخوام تن ...

خب بخاطر اینهمه افکارمنفی که لخودت تلقین میکنی!بخاطر اون رویاهاییس که همش باپسرعموته.اینا ذره ذره هم خودتو هم زندگیتو نابود میکنن.تادیرنشده خودت نجات بده وازین افکارمنفی خودتو بکش بیرون.چون هیچ مسکل ودغدغه ای نداری میری تو این افکار.نکن عزیزم حیفی

میدونم همه آرزوی شوهری مثل من دارن ولی من تازگی ها دیگه از زندگی بیزار شدم نه از شوهرم فقط میخوام تن ...

برو پیش مشاور.صد در صد کمکت میکنه و حالت بهترمیشه.