2777
2789
عنوان

جاری😂

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 27 پست
درسته. وظیفه پدرشوهر نیست اصلا اگه فقط به ایشون میداد ۱۰هزارتومنم میداد نباید ناراحت میشد. ولی داره ...

خب اینو شوهر استارتر باید ناراحت باشه ! ازباباش گلگی کنه !

اسی یه وقت نری چیزی بگی شوهرتو بفرس بره از قول توام چیزی نگه!

تنهایی فقط صدسال  اولش سخته 🔴بابااااا من کاربر جدید نییییستم 😣 به دلیل مساعل امنیتی😎 قطع دسترسی شدن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همچنین مال منننن

الهی آمین ...

چقد پروفایلت و اسمت بامزس خیلی خوشم اومد😍😍

من و شوهرم خیلی بچه دوست داریم اما بخاطر شرایط کار شوهرم میترسم بیارم😥                                        خدایا میشه یهویی حامله شم اونم دوقلو تمام سختیاشو به جون میخرم اخه عاشق دوقلوام               میشه واسه براورده شدن حاجتم یه صلوات مهمونم کنی... ممنونتم عزیز دلم ❤❤❤

کارشون البته درست نیست ولی بازم دستشون درد نکنه همینکه زحمت کشیده داره اول زندگی کمکت میکنه کلیه. مثل پدرشوهر من خوبه هر چی درمیاره خرج خودش میکنه تازه از ما توقع هم داره

خب اینو شوهر استارتر باید ناراحت باشه ! ازباباش گلگی کنه ! اسی یه وقت نری چیزی بگی شوهرتو بفرس بره ...

درسته نباید چیزی بگه ایشون دیگه نمیشه حرفی زد . 

ان شاا... که همسرشون انقدر وضعش خوب باشه و خوب بشه بتونه خودش خونه ی عالی تر بگیره

میشه لطفا برای خوشبختی و عاقبت بخیریم صلوات بفرستین 🙏🏻🥲 (برای اینکه یه روز بیام اینجا بگم : بالاخره شد...)

از اولش بگو پرديس نميري

كوتاه بياي تا اخرش بايد كوتاه بياي

يبار جلوشون بگو دليل اينكه مساوي هزينه نميكنيد چيه؟!!

( ارشد بودن كه نشد دليل!!!)

دوستان ميان ميگن نگو و زشته و اينا

ولي واقعيت اينه همون پدرشوهرت بعدها به اون عروسش بيشتر احترام ميذاره و شمارو كمتر ميبينه( از اولش داره اينجور فرق ميداره)

ادم بايد حرفشو بزنه، نه با دعوا و جنگ

ولي حتما حتما حرفتو بزن

من خودم اومدم شهر غريب( چون پدرشوهرم طلب داشت، طرف اينجا بهش خونه داد! من و خانوادم هم حرفي نزديم)

بعدها براي جاريم خونه ويلايي و جايي كه جاريم خواست خونه گرفتن

تهش هم حرفشون اين بود كه جاريم اينطور خواست!!!! و من نخواستم!!!!!

آدم های منفی به پیچ و خم جاده می اندیشند و آدم های مثبت به زیبایی های طول جاده… عاقبت هر دو ممکن است به مقصد برسند، اما یکی با حسرت و دیگری با لذت!
از اولش بگو پرديس نميري كوتاه بياي تا اخرش بايد كوتاه بياي يبار جلوشون بگو دليل اينكه مساوي ه ...

خب عزیزم پدرشوهره داره لطف میکنه! اسی که نگه شوهرش باید بگه !شماهم نارضایتی تو باید باشوهرت درمیون میزاشتی! 

تنهایی فقط صدسال  اولش سخته 🔴بابااااا من کاربر جدید نییییستم 😣 به دلیل مساعل امنیتی😎 قطع دسترسی شدن
خب عزیزم پدرشوهره داره لطف میکنه! اسی که نگه شوهرش باید بگه !شماهم نارضایتی تو باید باشوهرت درمیون م ...

شوهرم ميتونست كه خودش حرف ميزد  

به نظرم وقتي چنين تبعيض واضحي ميذارن بايد منتظر واكنش هم باشن

آدم های منفی به پیچ و خم جاده می اندیشند و آدم های مثبت به زیبایی های طول جاده… عاقبت هر دو ممکن است به مقصد برسند، اما یکی با حسرت و دیگری با لذت!

چه ناراحت کننده درسته کمک کردن وظیفه نبوده اما نباید فرق میزاشت به قول دوستمون ۶۰۰ به اونا میداد ۶۰۰ به اینا خیلی بهتر بود تا اینکه ۵۰۰ ملیون فرق بزاره بین بچه هاش مگه ارشد بودن دلیل بر برتر بودن داره جفتشونم عقد کرده ن

واقعا نمیتونم درک کنم چطور پدر مادرا میتونن بین بچه ها فرق بزارن

شوهر من کوچیکتره ولی زودتر ازدواج کرد العان ده ساله تو ی اتاق خونه پدرشوهرم زندگی میکنیم با دوتا بچه 

برادر شوهرم پنج ساله ازدواج کرده طبقه بالا تو خونه ۱۵۰متری زندگی میکنه

جالبه اجازم نداریم بریم جای دیگه میگه پسر کوچیک باید باشه به پدر مادر برسه 

آنان که به روزگار ما خندیدند باشد که به روزگارشان گریه کنیم