2777
2789
عنوان

جاری😂

422 بازدید | 27 پست

سلام بچه ها منو جاری هردو عقدیم بعد پدرشوهرم میخواد خونه برای جاریمو برادرشوهر تهران بگیره حدودن ۸۰۰میلیونی برای ما پردیس ۳۰۰میلیونی .چون اون پسر ارشد.بعد من خیلی سختمه برم پردیس شوهرمم هرچی پدرش میگه گوش میده من خیلی از این فرق گذاشتن بدم میاد،بنظرتون چجور رفتار کنم

با سیصد جای معمولی تهران میتونی بگیری 

البته کوچیک

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیلی محترمانه بگو لطفا پولش و بدید خودمون هم یه مبلغی میزاریم روش جای بهتر میخریم پردیس خوب نیست من اونجا نمیرم 

دلم گرفته ای دوست ، هوای گریه بامن ، گر از قفس گریزم ، کجا روم کجا مننننننن😔😔😔

من ناراحت میشدم نمی دونم چکار کنی 

درست نیست کارش 600 واسه شما بگیره 600 اون یکی پسرش

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇
همین که داره براتون خونه میگیره شکرگزار باش😐

😐😐😐 منصفانه نیس این همه فرق گذاشتن

میشه لطفا برای خوشبختی و عاقبت بخیریم صلوات بفرستین 🙏🏻🥲 (برای اینکه یه روز بیام اینجا بگم : بالاخره شد...)

حرفی ندارم چون خودمم خیلی ازین تبعیضا حرص خوردم تمام موهام سفید کردم..فقط میتونم بگم پدرشوهر ومادرشوهرمو  و بچه هاشونوبخداواگذار کردم..امیدوارم بحق این وقت ازان روزی برسه که جواب این کم کاریهایی که درحق من وشوهر ساده ام وخونوادم کردن بگیرن.

خدایا امیدم به خودته

به نظر من به خانواده شوهرت نگو فقط به شوهرت خیلی جدی بگو پردیس زندگی نمیکنی اگر هم خونه خریدن باید اجاره بده بیاد داخل شهر 

دلم گرفته ای دوست ، هوای گریه بامن ، گر از قفس گریزم ، کجا روم کجا مننننننن😔😔😔
😐😐😐 منصفانه نیس این همه فرق گذاشتن

عزیزم پدرشوهره داره یه مبلغی میده دستش مرسی برای اینکه بره حای بهتر بشینه دیگه باید از شوهرش توقع داشته باشه! 

تنهایی فقط صدسال  اولش سخته 🔴بابااااا من کاربر جدید نییییستم 😣 به دلیل مساعل امنیتی😎 قطع دسترسی شدن

خوشبحالت چه پدر شوهری چی میخوای دیگه دمش گرررم😙

من و شوهرم خیلی بچه دوست داریم اما بخاطر شرایط کار شوهرم میترسم بیارم😥                                        خدایا میشه یهویی حامله شم اونم دوقلو تمام سختیاشو به جون میخرم اخه عاشق دوقلوام               میشه واسه براورده شدن حاجتم یه صلوات مهمونم کنی... ممنونتم عزیز دلم ❤❤❤
حرفی ندارم چون خودمم خیلی ازین تبعیضا حرص خوردم تمام موهام سفید کردم..فقط میتونم بگم پدرشوهر ومادرشو ...

الهی آمین .همچنین ماله من😊

من و شوهرم خیلی بچه دوست داریم اما بخاطر شرایط کار شوهرم میترسم بیارم😥                                        خدایا میشه یهویی حامله شم اونم دوقلو تمام سختیاشو به جون میخرم اخه عاشق دوقلوام               میشه واسه براورده شدن حاجتم یه صلوات مهمونم کنی... ممنونتم عزیز دلم ❤❤❤
عزیزم پدرشوهره داره یه مبلغی میده دستش مرسی برای اینکه بره حای بهتر بشینه دیگه باید از شوهرش توقع دا ...

درسته. وظیفه پدرشوهر نیست اصلا  اگه فقط به ایشون میداد ۱۰هزارتومنم میداد نباید ناراحت میشد.

ولی داره به هردوتا بچش میده و این همه فرق گذاشتن عادلانه نیست باعث کدورت بین برادرا میشه

میشه لطفا برای خوشبختی و عاقبت بخیریم صلوات بفرستین 🙏🏻🥲 (برای اینکه یه روز بیام اینجا بگم : بالاخره شد...)

من پدرشوهرم برامو چیزی بخره مث میوه گوشتی چیزی ناراحت میشم ! به نظرم با اینکار دارن جور همسرمو میکشن! 

تنهایی فقط صدسال  اولش سخته 🔴بابااااا من کاربر جدید نییییستم 😣 به دلیل مساعل امنیتی😎 قطع دسترسی شدن