سلام بچه ها منو جاری هردو عقدیم بعد پدرشوهرم میخواد خونه برای جاریمو برادرشوهر تهران بگیره حدودن ۸۰۰میلیونی برای ما پردیس ۳۰۰میلیونی .چون اون پسر ارشد.بعد من خیلی سختمه برم پردیس شوهرمم هرچی پدرش میگه گوش میده من خیلی از این فرق گذاشتن بدم میاد،بنظرتون چجور رفتار کنم
میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇
حرفی ندارم چون خودمم خیلی ازین تبعیضا حرص خوردم تمام موهام سفید کردم..فقط میتونم بگم پدرشوهر ومادرشوهرمو و بچه هاشونوبخداواگذار کردم..امیدوارم بحق این وقت ازان روزی برسه که جواب این کم کاریهایی که درحق من وشوهر ساده ام وخونوادم کردن بگیرن.
من و شوهرم خیلی بچه دوست داریم اما بخاطر شرایط کار شوهرم میترسم بیارم😥 خدایا میشه یهویی حامله شم اونم دوقلو تمام سختیاشو به جون میخرم اخه عاشق دوقلوام میشه واسه براورده شدن حاجتم یه صلوات مهمونم کنی... ممنونتم عزیز دلم ❤❤❤
حرفی ندارم چون خودمم خیلی ازین تبعیضا حرص خوردم تمام موهام سفید کردم..فقط میتونم بگم پدرشوهر ومادرشو ...
الهی آمین .همچنین ماله من😊
من و شوهرم خیلی بچه دوست داریم اما بخاطر شرایط کار شوهرم میترسم بیارم😥 خدایا میشه یهویی حامله شم اونم دوقلو تمام سختیاشو به جون میخرم اخه عاشق دوقلوام میشه واسه براورده شدن حاجتم یه صلوات مهمونم کنی... ممنونتم عزیز دلم ❤❤❤