2777
2789

خدا هم شما هم اونارو خوشبخت کنه

برا ظهور آقا و شفای مریضا و خوشبختی و کار پیدا کردن داداشام و همه جوونا وخوب بودن رابطه بین داداشام وتعبیرنشدن خوابم وسلامتی همه ی پدرو مادرهایه صلوات بفرستین لطفا خدا خیرتون بده الهی آمین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت رو دست کم نگیر بانو 

جاری من ۱۴ سالشه من ۲۰ سالمه جالب اینکه ۶ ماه از من زودتر ازدواج کرده و جالب تر هم اینکه فک میکنه من ترشیدم 😂

هر روز را چنان زندگی کن ، گویا آخرین روز زندگی توست...❤️💫
خودت رو دست کم نگیر بانو  جاری من ۱۴ سالشه من ۲۰ سالمه جالب اینکه ۶ ماه از من زودتر ازدواج کرد ...

عزیزم😂😂😂ن من عروس اولی هستم پسر بزرگه ..برادرشوهرم از شوهرم کوچیکتره ولی زنش ازش بزرگتره نمیدونم باید چجوری برخود کنم با عضو جدید خانواده

عزیزم😂😂😂ن من عروس اولی هستم پسر بزرگه ..برادرشوهرم از شوهرم کوچیکتره ولی زنش ازش بزرگتره نمیدونم ...

عادی انگار یه دوست و یه همسایه رو می بینی

دیگه رعایت اصول اجتماعی توی روابط که کاری نداره

فضای مجازی و فضای واقعی به من نشون که   هر تحصیل کرده ای باشخصیت و باشعور نیست 👌👌👌
عزیزم😂😂😂ن من عروس اولی هستم پسر بزرگه ..برادرشوهرم از شوهرم کوچیکتره ولی زنش ازش بزرگتره نمیدونم ...

خودتون باشید 

هر روز را چنان زندگی کن ، گویا آخرین روز زندگی توست...❤️💫
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز