2777
2789

خدا هم شما هم اونارو خوشبخت کنه

برا ظهور آقا و شفای مریضا و خوشبختی و کار پیدا کردن داداشام و همه جوونا وخوب بودن رابطه بین داداشام وتعبیرنشدن خوابم وسلامتی همه ی پدرو مادرهایه صلوات بفرستین لطفا خدا خیرتون بده الهی آمین

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خودت رو دست کم نگیر بانو 

جاری من ۱۴ سالشه من ۲۰ سالمه جالب اینکه ۶ ماه از من زودتر ازدواج کرده و جالب تر هم اینکه فک میکنه من ترشیدم 😂

هر روز را چنان زندگی کن ، گویا آخرین روز زندگی توست...❤️💫
خودت رو دست کم نگیر بانو  جاری من ۱۴ سالشه من ۲۰ سالمه جالب اینکه ۶ ماه از من زودتر ازدواج کرد ...

عزیزم😂😂😂ن من عروس اولی هستم پسر بزرگه ..برادرشوهرم از شوهرم کوچیکتره ولی زنش ازش بزرگتره نمیدونم باید چجوری برخود کنم با عضو جدید خانواده

عزیزم😂😂😂ن من عروس اولی هستم پسر بزرگه ..برادرشوهرم از شوهرم کوچیکتره ولی زنش ازش بزرگتره نمیدونم ...

عادی انگار یه دوست و یه همسایه رو می بینی

دیگه رعایت اصول اجتماعی توی روابط که کاری نداره

فضای مجازی و فضای واقعی به من نشون که   هر تحصیل کرده ای باشخصیت و باشعور نیست 👌👌👌
عزیزم😂😂😂ن من عروس اولی هستم پسر بزرگه ..برادرشوهرم از شوهرم کوچیکتره ولی زنش ازش بزرگتره نمیدونم ...

خودتون باشید 

هر روز را چنان زندگی کن ، گویا آخرین روز زندگی توست...❤️💫
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز