من یک هفته قبل از عید رابطه محافظت نشده داشتم و همون دقیقه لونژیل 1.5 خوردم و بعد از 9 روز یعنی از 4 فروردین چند روز لکه بینی داشتم. تا به امروز پریود نشدم، مطابق با سیکل بخوام برم جلو الان 13 روزه از تاریخ پری میگذره. یکی دوبار بیبی گذاشتم منفی شد. امروز صبح يک بیبی گذاشتم مثبت شد البته کمرنگ و تقریبا يک ساعت بعد هم گذاشتم و منفی شد. بیبی از یک مارک بود، باردارم یعنی؟
چون شاغلم و ميخوام نه ماه مرخصی زایمانم توی تابستون نیفته. ابان اقدام کنم مرداد شهریور به دنیا مياد و از مهر مرخصی زایمانم شروع ميشه. شما چرا سقط کردی؟ آبان امسال؟
چه عااااااااالي من مسئول هماهنگيم تو بازارمبل اخه ميگن كسيكه سقط ميكنه بايد استراحت مطلق باشه
آره استراحت باید داشته باشه، دکتر من بهم گفت شغلت جوريه که اصلا سر پا نیستی و موقع بارداری میتونی سرکار بری. دبیر تاریخ هستم و روی صندلی ميشينم کلا، روی تخته چیزی نمینویسم. فکر کنم شغل شما هم خیلی حرکت توش نداره درسته؟
چه عااااااااالي من مسئول هماهنگيم تو بازارمبل اخه ميگن كسيكه سقط ميكنه بايد استراحت مطلق باشه
آره استراحت باید داشته باشه، دکتر من بهم گفت شغلت جوريه که اصلا سر پا نیستی و موقع بارداری میتونی سرکار بری. دبیر تاریخ هستم و روی صندلی ميشينم کلا، روی تخته چیزی نمینویسم. فکر کنم شغل شما هم خیلی حرکت توش نداره درسته؟