2777
2789
عزیز دلم منم ندارم پرونده ، فقط چون مشهدم جایی رو‌نمیشناسم و رفت و امدم به تهران زیاده گفتم عکسمم او ...

به من گفتن آوردن همراه اجباره ، همسرم همرام بودش که اولش یه فرم دادن که هر دو امضا و اثر انگشت زدیم بعدشم همسرمو فرستادن داروخونه وسایل بگیره منم فرستادن داخل عکس بگیرم

ببین اون دستگاه رو که اولش میخواست بزاره مثل معاینه معمولی میمونه بعد خود خانمه خیلی مهربون بودش گفت ...

خوب خداروشکرررررر منم انشالله برم اذیت نشم به خاطر دردش دوساله به تعویق انداختممممم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببین اون دستگاه رو که اولش میخواست بزاره مثل معاینه معمولی میمونه بعد خود خانمه خیلی مهربون بودش گفت ...

واسه هواگیری رحم دیگه اره عزیزم .خدا هر چی میخای بهت بده چند وقته اقدامی کدوم شهری

و‌اینکه در مجموع چقدر طول کشید من ذاتا پهلو درد دارم ممکنه درد م بیاد زیر دلمم همیشه خدا درد میکنه

والا من خودم متوجه گذشت زمان نشدم یعنی اولش انقدر استرس داشتم و درحین انجامشم همش منتظر بودم درد بگیره آخه از دردش شنیده بودم ولی از اول تا آخرش درد نداشت فقط حس جریان مایع در بدن و سنگینی داشت ، همسرم گفت حدود بیست دقیقه طول کشید و منتظرم بوده ، حالا شما حساب کن پنج دقیقه تعویض لباس و یک ربع هم خود عکس ، البته سمت چپ برای من چند بار تزریق کرد فکرکنم برای من یکم طولانی تر شدش نسبت به بقیه 

خوب خداروشکرررررر منم انشالله برم اذیت نشم به خاطر دردش دوساله به تعویق انداختممممم 

ان شالله برای شما هم اصلاً درد نداشته باشه ،، ببین اصلاً استرس نداشته باش اصلاً اصلاً ، منم دعا میکنم که اینقدر اینجا بهت گفتم درد نداره واقعاً برای شما هم درد نداشته باشه ،،،، منم از دردش زیاد شنیده بودم ولی همینجا خیلی از دوستان گفتن یا درد نداره یا دردش خیلی ملایم و آنی هستش ،،، بخاطر همین با خیال راحت بیا عکس بگیر بخدا اصلاً اون ذهنیتی که ما قبل از عکس داریم اونطوری نیست من حتی اون دم و دستگاه رو هم دیدم استرس گرفتم ولی نفس عمیق کشیدم و خودمو شل کردم و سعی کردم بهش فکر نکنم ، شما هم فقط آروم باش مطمئن باش همه چی درست میشه ، ان شالله به خواسته دلت برسی عزیزم

والا من خودم متوجه گذشت زمان نشدم یعنی اولش انقدر استرس داشتم و درحین انجامشم همش منتظر بودم درد بگی ...

مممنون واقعا کلی کمکم کردین انشالله خدا قسمت ههمون بکنه من همسرم نمیاد باید با بکی دیگه برم

بله مشهدمممم ولی نمیدونستم کجابرم از رویان‌تهران وقت گرفتم

رویان تخصصیه به دانششون شک نکن کلی بیمار داره ،، درضمن یادت باشه تا سه ماه بعد از عکس بیشترین شانس باروری هستش ، به این قضیه فکر کن و با امید برو عکستو بگیر ، مطمئن باش همه چی اوکیه

ان شالله برای شما هم اصلاً درد نداشته باشه ،، ببین اصلاً استرس نداشته باش اصلاً اصلاً ، منم دعا میکن ...

مممنونم عزیزم انشالله نتیجه میگیری من رفتنی حرم دعاتون میکنم خدا خیرت بده اسمتو بگو اونجا دستم رسید به ضریح بگم 

بچه های اینجا از عکس غول ساختن منم نرفتم پیگه دل رو زدم به دریا دیدم باردار نمیشم

عزیزم بزن تو نت دکتر طیبه ثامنیه عکس رنگی رحم بعد بزنگ مطبش بهت میگه کی بیا ۲۰۰ هزینشه با بی حسی العی خدا خیرش بده مثل ی معایته بود هزینش